- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spectrum
aktív tag
Nem követem a témát, de kaptam egy ilyet cégesnek. Aki teheti kerülje el, NE VEGYÉL ILYET, ez egy halom szemét, semmire sem használható, szánalmas.
Köszönöm, hogy elmondhattam. -
Win-T
őstag
Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy ugye van ebben a készülékben FM rádió? Egyik bácsinak itt nálunk ilyen telefonja van és rádiózni szeretne vele, de nem találom hol lehet elindítani. Biztos csak én vagyok béna mert a cikkben lévő egyik képen is látszik rádiós kép
-
HoTaZo
addikt
Igen, azzal futtattam, nem minden és azonnal állt fel, ahogy terveztem, de végülis minden meglett és rendben teszi a dolgát.
Alapjában véve meg vagyok elégedve vele, tesztelgetem egy Redmi Note 9 Pro-val szemben. Néhol érződik a 2GB RAM eltérés, de egy J5 után (szintén céges volt) kimondottan felüdülés az A12.
Viszont, lenne még egy kérdésem a közösséghez:
Az mitől lehet, hogy a Redmin és az A12-őn használt CellWidget alkalmazás, ugyanazokkal a beállításokkal eltérően jelenik meg?
Lehet, hogy az Android 11 (a Redmi még a 10-en van) blokkolja az országzászlók megjelenítését vagy a telefon beállításaiban kell keresni a megoldást? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Cégtől megkaptam eme csodát, egy Galaxy J5-öt vált. Melyik alkalmazást ajánljátok az átköltözéshez?
Nem várok el nagy csodát ettől a géptől, csak azt, hogy a munkában álljon helyt. -
gyuri2008
veterán
válasz
hardver1985 #38 üzenetére
Honnan tudod, van vagy volt neked ilyen telefonod?
-
gyuri2008
veterán
válasz
hardver1985 #38 üzenetére
Telefonálni,netezni tökéletes.
Én 42000 Ft-ért vettem a Samsung sestoréba. -
J3LLyF!sH
tag
Azért 2021-ben n-es wifit pakolni egy telefonba és utána 60k-ért vesztegetni... több, mint vérlázító
-
hardver1985
tag
Gyenge kijelző, gyenge hardver
-
Richoo44
aktív tag
válasz
janeszgol #12 üzenetére
Èn elhiszem, hogy sokaknak nem számìt hogy valami full hd, vagy HD kijelzős, de adhatnának erre a telefonra 5 ev szoftver támogatást is, ha ezen a (nem akarom minősìteni) kijelzőn kellene akarmilyen....tartalmat is bámulni.Szóval ha a helyèn kezeljük ezt a kèszülèket, sem èr 60-at, mèg a negyven is erős.Szerintem.
Az viszont teljesen igaz, hogy előfizu mellè, sokan fogják vinni.Èn előre sajnálom őket...
Richo -
zozzo72
aktív tag
Emlékszem, lassan 10 éve mikor a 7"-os Fire kind HD tabletem vettem, amiben egyébként egy nagyon jó minőségű IPS panel volt, nos akkor elkápráztatott...
Gyönyörű színek, kristálytiszta kép.
Igazából most is elvagyok 5,7 mellett a HD + felbontással.
Jó panellal nem hiszem, hogy annyira rossz lenne a kép minősége ekkora méretben mint jelen teszt szereplőjénél.
-
Joker88
őstag
" 6,5 hüvelyken, 720 x 1600 pixeles felbontással " <-- eddig olvastam.. nemtudom mit akarnak még a gyártók ilyen kis felbontással.. Meg gondolom a Samsung név miatt garantált az 50.000 + Ft árcédula.
-
koshmar
addikt
Ez nem tud gesztus vezérlést, mint a Xiaomi? Tehát az az alsó sáv a három vezérlő gombbal nem tüntethető el?
-
tDr1v3r
veterán
Lehet hogy nem ők döntötték el hogy mi menjen bele, meg nem is ők tervezték az egészet... szerintem tippre ezek full a bérgyártó tervezései, kinézetben van egy sablon ami mellett haladtak tervezéskor meg megkapták a szoftveres alapot és ennyi, mehet rá a logo. Ahogy elnézem a képeket tipikus kínai dzsunka Wish meg tsai szint az egész készülék.
-
vimes
senior tag
Valaki segítsen már megérteni... miért baj, ha mondjuk bérgyártott? A szoftver ugyanúgy a Samsungtól jön. Azt is ők döntötték el, hogy mi kerüljön bele. Nem teljesen mindegy, hogy hol/ki szereli össze (ha megfelelő összeszerelési minőség társul hozzá - mondjuk az itt éppen valóban nincs meg)? Ha a Samsunghoz tartozó gyártósoron lenne összeszerelve, akkor se lenne jobb...
-
"ám közben még egy tájékoztató üzenetet is le kell okéznunk egy párbeszédablakban, miszerint ez bizony már nagyon meríteni fogja az akkut, és mindenképpen gondoljuk át, hogy szükség van-e ilyen magas fényerőre."
Még ez is?! Remélem, az Xcover 5-nél nem jön elő majd ugyanez!
-
Én azt hittem hogy rosszul sikerült a kijelzőről a fotó és ezért ilyen fakó és halvány . Aztán olvasom hogy az is. Köszönöm a tetszett .
-
hemaka
nagyúr
Jó ez, majd a szolgáltatóknál rásózzák a bobra.
-
francz'70
senior tag
nem olyan vészes ám a helyzet.
...és tényleg nem. Egy idősebb rokonomhoz vágtak egy ilyet előfizura. Nincs itt semmiféle durva lassulás meg ilyen ".... 10 másodpercet kell várni a klaviatúrára, vagy a beállításokra"
Tény, hogy kicsit néha lassabb, egyet kettőt döccenik, de abszolút nem a "bevágom a kukába" kategória....
(...még, majd az új főverz után
Mondjuk én is előítélettel állok ehhez a kategóriához és nem is igazán értem a samut, hogy miért van szükség ilyen bérgyártott szutyokra, de a számok valószínűleg őket igazolják + úgy vannak vele, hogy a konkurensekkel szembeni hiányosságokat a márkanév úgy is kárpótólja -
tDr1v3r
veterán
Miért érzem úgy hogy ez lesz a következő céges telefonom...
-
pusszycat
nagyúr
150e Ft. alá már nem merészkedem, igaz fölé se nagyon...
-
kbyte1024
veterán
Édes drága...... Istenem, ez ritka egy szutyok. És 60ropi?
-
jbcs
tag
válasz
scyllarus #19 üzenetére
Nekem is A20e van és nem tapasztalok ilyet, az esetek 90%-ban minden viszonylag gyorsan megnyílik és flottul működik. Sőt néha olyan gyorsan görget, pedig alig érek hozzá...
Nem értem, több ilyen alsó kat. 80-100.000 antutu benchmarkos telefonom van, volt és nem tapasztaltam egyiknél sem azt a "kibírhatatlan" akadozást, nyögvenyelős használatot, amit ilyen tesztekben leírnak. Aki elolvassa ezeket, azt gondolja, hogy kín egy ilyen telefont használni, közben az, hogy valami nem 0,4 mp alatt, hanem 0,8 mp vagy 1,5 mp alatt nyílik meg és akkor mi van... Ez megszokás kérdése, kb. 1 nap, de zavarónak a megszokás után nem mondanám, észre sem veszi az ember. Természetesen komoly játékra, számítás igényes munkára nem valók, azon kívül mindenre jók. A20e-t használok napi szinten minden szempontból megfelelő email, hírek olvasása, gps, bluetooth zene, youtube, netflix felhasználásra. Nem azt mondom, van, hogy belassul egy picit, de az esetek 90%-ban okés és jól használható. -
scyllarus
veterán
Vitatom. Céges A20e, a hívóképernyőn másodpercekig tart, amíg megjeleníti a képernyőelemeket. Még arra sem jó. Olcsóbb Honor, Redmi legyalázza sebességben.
Kétségtelen, hogy a OneUI nagyon sokat tud, és tényleg jó használni, de kell alá a vas, különben az alapfeladatokon elhasal. -
joey04
titán
tovább növeli az üzemidőt, hogy az embernek nyomogatni sem lesz majd kedve...
-
_flamer
aktív tag
Nagyon sajnálom azt, akire a szolgáltató egy ilyen telefont sóz rá valamilyen konstrukcióban. A részemről ez a telefon még rövidtávon is használhatatlan.
-
Hallosz
senior tag
Telefonálni jó, de ahhoz drága. Egy korlátlan előfizetés mellé 20 ezerért megteszi.
-
Jakuu
őstag
Ha arra gondolok, hogy eus raktarban lattam elozo heten 6+64-es Poco X3 NFC-t, 68-ert akkor azt mondanam, hogy ez a keszulek, a hulyenek is megeri.
-
Algieba
őstag
Semmiképpen sem venném meg. (A fapados Nokia 2.1-ről írok, és a Mi9 Lite használata után feltűnő a lassúsága. Az alap okostelefonok egyszerűen képtelenek megfelelő sebességgel futtatni az Androidot. Ja, a 2.1-en Go van.)
Öregemnek se ajánlanám, ha le akarná cserélni az idén három éves Samsung A6 pluszát. Még az is jobb mint ez az új modell. Abszurd. -
embe
nagyúr
Pedig ez jó.... elrettentő példának!
Így van mivel igazolni hogy miért jó ár/érték arányú termékek a felsorolt kínai modellek. -
MrOomen
tag
Ismerem a modellt, nem olyan vészes ám a helyzet.
A gond leginkább az árazás és nem a telefon. Persze a kijelző az szerintem is nagyon gyenge, de ezt leszámítva jó lesz ha a Samsung elkezdi a szokásos árazós politikáját. (Már akinek, többség inkább kacsázna vele a dunán innenaki csak telefonál, épp hogy netezget, csetel nekik még elég lehet)
Most 60 ezer, mert nemrég került piacra, lemegy majd ez 50re is vagy lejebb, a helyére (független piac).
65-70 ezer az A31 128gb-os változata, és az A41 (media, euronics, ses stb függetlenek), ezek sokkal inkább érik meg házon belül.
De hát ez is a cél, fizess feljebb, aki meg 60-ért megveszi, meg is érdemli :D -
szemy94
senior tag
válasz
Juhaszatti #1 üzenetére
Apósom egy ilyet kapott, előfizu mellé (ami amúgyis kell). Neki megteszi, asszonynak én is inkább Poco M3-at vettem, de apósom azt se tudná mi az a Poco, Xiaomi, Realme, így maradt a Samsung. Üzemidőről annyit, hogy egyik nap nem vette észre, hogy hívtam, de ment egész nap a telefon, 2 SIM, mobilnet bekapcsolva. Este 99%-on volt az akku
. Amire használja (már amikor
) : messenger, facebook kapcsolattattás céljából, telefon, GPS. Kamera neki megfelel.
Nyílván magamnak nem vennék, helyén kezelve ez is használható készülék, aki idetéved annak pont nem jó, de idősebbeknek első okostelefonnak (jelen esetben második, előtte egy J5 2016 volt) jó lehet, persze előfizuval apróért, kártyásan már én sem tudnék rá épeszű érvet mondani.
-
domerator
veterán
A kijelző ismertetéséig olvastam
-
Ehhez se sok köze van a Samsungnak, gondolom a bérgyártás remeke ez is
-
janeszgol
félisten
Legalabb egy sd460 beleferhetett volna.
Nem egy nagy eresztes. -
Juhaszatti
addikt
Gyenge kijelző, gyenge hardver, hosszú üzemidő. Legalább sokáig lehet szenvedni vele..
Szeretem a Samsung telefonjait, a rendszerük is iszonyú jó. De csak egy bizonyos szinttől felfelé merném ajánlani bárkinek is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét érthetetlen helyeken lett elspórolva a Samsung belépőmodellje, a gyenge chipset pedig nehezen hozható össze a teljes értékű One UI rendszerrel. Az üzemidő viszont nagyon jó.
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest