- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
"(Itt megjegyzem, hogy a monitorok fényerő beállítása gyakran a kontrasztot és a háttérvilágítást is állítja.)"
Ilyennel én még nem találkoztam. Hacsak nem úgy érted, hogy attól halványul is a kép.
"Plusz, gyakran jobbak a monitor színei alacsony kontraszton, mert ott a világos színek kevésbé másznak el a monitor natív színvilága felé (ami általában vmi hugysárga)."
Erről már beszéltünk, és szerintem ez csak egyes típusokra lehet igaz.
"Aztán ha a sávosodás elkerülés szempontjából ideális kontraszton is van egy monitor (általában 50%, de persze típusfüggő), akkor is van még benne valami színhőmérséklet korrekció (mivel a monitor natív színe nem megfelelő), ami 3x8 bit esetén megint csak sávosodást okoz."
Úgy van (magam is írtam az #58-asban). Hozzátenném, a színhőmérséklet "jósága" a környezeti fényviszonyoktól is függ.
(#59): Hát igen... (Bármilyen igényéről.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest