Új hozzászólás Aktív témák
-
bmeva
csendes tag
válasz
Viktor0610 #70 üzenetére
Köszönöm, kedves Viktor az ötletet, kipróbáltam, de valami nem stimmel (lehet, hogy az egyéb beállításokkal van gond??
), ugyanis küldeni tudtam mms-t a 780-ról, de a fogadott mms-t nem jelenítette meg, hosszú órák után belepakolta a Pannon mms stúdióba, csak ott lehetett megnézni
. Tehát azt hiszem, nyomon vagyok, de mégsem...
-
bmeva
csendes tag
válasz
Viktor0610 #70 üzenetére
Köszönöm, kedves Viktor az ötletet, kipróbáltam, de valami nem stimmel (lehet, hogy az egyéb beállításokkal van gond??
), ugyanis küldeni tudtam mms-t a 780-ról, de a fogadott mms-t nem jelenítette meg, hosszú órák után belepakolta a Pannon mms stúdióba, csak ott lehetett megnézni
. Tehát azt hiszem, nyomon vagyok, de mégsem...
-
bmeva
csendes tag
Szolgáltatói beállításokra lenne szükségem! D780-ra kellene pannon wap és főleg mms beállítás. A manuális beállítások nem működnek
. A készüléket a Pannon nem forgalmazza, tehát a készülékspecifikus beállítások nem elérhetőek. Saját D880-amon a Pannon honlapjáról letöltött P300-as beállítások segítettek, azóta tökéletesen működik. Tehát az tud igazán segíteni , aki meg tudja mondani, melyik, Pannon által is forgalmazott Samsung készülék beállításait kérjem le. Előre is köszönöm, persze más ötleteket is szívesen kipróbálnék jobb híján...
Új hozzászólás Aktív témák
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest