- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester95
csendes tag
Szerintem nem olyan vészes, egy microUSB kellett volna rá azért, de jó hogy van 3,5mm-es jack dugó. Azért az S5620 Montémat biztos nem cserélném le erre.
-
tjb007
nagyúr
Egy kicsit azért erős túlzás újnak nevezni egy több mint fél éve megjelent/kapható modellt.
Amúgy meg egy időben jelent meg a Monte Slider -rel. -
$paceman
csendes tag
teljesen felesleges modell,pláne ennyi pénzért.
kevesebb pénzért sokkal jobb készüléket is lehet venni,csak körül kell nézni egy kicsit -
bazsa88
csendes tag
Samsung Shark S5350 lebutítva, átcsomagolva!
-
megláttam és nagyon megtetszett,végre egy jó alaptelefon és még jól is néz ki,de sajnos az ára elrettentö.Szerintem egy tizessel kevesebbért már megfelelö lenne,de ennyiért nem hiszem,hogy népszerü lenne
-
^Clown
addikt
26K-ért ez drága sajnos. Pedig megörültem, faternak lassan kéne egy új telefon.
-
Akos96
senior tag
Ez gyenge ennyiért, inkább egy SE Spiro vagy Cedar.
-
rep3at
őstag
Nem is értem hogy kerülhetett rá ilyen csatlakozó. Éppen most rendeltem egy Cedart, ez sem egy mai készülék, viszont legalább szabványos, nem kell külön töltőt cipelnem hozzá és az X8hoz..
-
Khaal
őstag
Egy újabb itt-ott elbaltázott candybar a Samsungtól. Kezdenek hasonlítani az 1-2 évvel ezelőtti SE-re. Egyikből a 3G marad ki, másikból a rádió, a kamerába csak-csak nem kerül autófókusz, se fotófény, az i-re pontot pedig a még mindig fel-felbukkanó egyedi szabványú töltő, adatkábel és headset csatlakozók teszik fel.
-
rudymester
senior tag
Kicsit drága, kicsit kopottas, ráadásul spéci adatkábel kell hozzá (pl Samu S5230 is ilyet tartalmazott). Ha beáll 20k környékére függetlenül, akkor van esélye. A hasonló kialakítású Shark modell sokkal jobb vétel szerintem.
-
sanzi89
addikt
Se USB, se szabvány töltő, a szokásos Samsung szirszar kis műanyag kipattintós izék, fényes műanyag ház ezért az árért? Nem normálisak...
-
Probber
őstag
Hát ez így elég gyenge, pedig a kinézete nem is olyan rossz. Egyáltalán nem éri meg azt a pénzt amit kérnek érte. A legnagyobb botlás az, hogy nem lehet gépre kötni. Ezt mégis, hogy képzelték?
A tesztben írva van, hogy nincs microUSB, a specifikációs oldal ezt mégis cáfolja.
-
JanFe
aktív tag
Nem nez ki rosszul ebben a szinben, de a tudasa kicsit keves...
-
csak BT-al lehet csatalakozatni pchez?...pfff
-
daninet
veterán
0 forintért hűségpapír mellé tudom elképzelni, máshova nem
-
Ricardo
titán
Ez a tudás ennyiért kicsit kevés. Alap telefonnak jó lesz, Ha beesik az ára a normál 15 körüli értékre.
-
mrlujoak
veterán
Egyedi csatlakozó?!
2011-ben?
A Samsungtól, aki aláírta az eu-s egyezményt?Mikori tervezésű ez? 2009? Csakmert egyedül az indokolná a dolgot, és állhatna be a még utoljára egyedi csatlakozóval ellátott SE modell mellé (Zylo). Ja, az majd egy éve kinn van már...
Egyébként tucat tábla. Akkor már ennyiért inkább a GreenHeart kategóriás SE Cedar. Az legelább már 3G-s is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest