- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgKush
senior tag
Szerintem a google drive-al ami irodai szett jár, simán jó, ingyenes és az irodai munkákra tökéletes, ( adatvesztés sem áll fent, automatikus mentés meg hasonlók) Én ezért se használok office-t mióta van google drive.
Játszani konzol, és tablett ami maradni fog... akármennyire nagy gamer az ember, befogják látni, hogy konzolon is lehet bill+egér kombóval játszani ( mondjuk a játékok, nem tudom mennyire támogatják, de ez részlet kérdése)
Átlag usernek 100%ig elég lenne egy android, netezésre, filmezésre, zenélésre, képnézegetés, néhány dokumentum szerkesztése, játszani... És ha belegondol az ember, 3-4 éve még azon ment mindig az ugatás, hogy minek bika gép egy átlag usernek, hát nem kell, és mostmár egy tabletet olcsóbban megkapunk mint egy használható pc-t..
Persze nem fog az ember a tabletten terrákat másolgatni, főleg, hogy terjed a felhő, és pl a google drive , meg a google play nekem ezért is tetszik, hogy ha van net, elérem az összes fileomat, ha meg valamit a tablettemen szeretnék tárolni, benyomom, hogy offline is elérhető legyen, letölti, és kész.
Specifikus feladatokra ugyanúgy megmarad a pc, videó szerkesztés, programozás, ps, meg egyébb komolyabb dolgokhoz,
Mindenesetre, elég jó irányba halad ez az egész ipar, kezdenek a dolgok helyükre állni, hogy úgy mondjam..
Csak felejtenék el azt, hogy pc-t akarnak csinálni egy tabletből..
Vagy akkor ha már ennyire ezt nyomják akkor vegyenek példát ubuntuékról, és egy olyasmi megoldást csináljanak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest