- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[link] egy új videó.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
dani3l
őstag
Detto. Mondjuk nekem külsöre mindkettö baromira bejön, meg ez sem nez ki olyan rosszul, egy-ket aprosagot leszamitva es biztos, hogy ugysem ez a vegleges formaja..
Viszont ezen azert jot mosolyogtam: "Hogy mégis mi alapján lehet majd válogatni az idei Android-alapú csúcsmodellek közül?" - Ugyan megis mi alapjan? Az alapjan, ami alapjan eddig is.. Mintha eddig nem majdnem megegyezö specifikaciokkal jöttek volna a különbözö csucsmodellek, hd kijelzö, 2/4 magos proci, stb. Most pont a fullhd van porondon, nem ertem mit kell ezen ennyit aggodni..
-
válasz HTC vagyok #73 üzenetére
Úgy gondolom, hogy inkább szoftveres gombok lesznek. Az Xperia Z-nek is így fest az alja.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz HTC vagyok #71 üzenetére
Passzolom. Ez nekem is feltűnt. Majd egy frissítésben visszacserélik Ami inkább érdekelne, hogy azok most szoftveres gombok amik a kijelző részét képezik vagy ennyire elcseszett fizikai gombok lennének.
-
HTC vagyok
csendes tag
[link] a Sense 5
[ Szerkesztve ]
-
vinibali
őstag
úgy néz ki mint egy csatornafedél...
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
-
-
Luperator
tag
Nem csak az Iphone-ra hasonlít eme küllemében, a Galaxy S4 is kísértetiesen így néz ki.
-
Maateeo
aktív tag
Szerintem ez pontosan egy olyan kép, amire rámondják, hogy talán az, felpörgeti a népet, és végül semmi valóságtartalma nem lesz. Nem hinném, hogy a HTC ilyen telefont kiadna..
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
-
pap
senior tag
Szerintem ez fake,de ha ilyen akkor jó csúnya lesz
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
JoeMiller
tag
Ha valóban a kijelző kiér a szélétől a széléig, akkor ez a "must have"..
-
AMD Power
titán
Jó lenne ha újra rá tudnának lépni a siker útjára. Kell nekünk a HTC jelenléte.
-
Totheground
addikt
válasz callmeakos #57 üzenetére
De még mennyivel.
És akkor már van, aki voltmodolja a telefonját.
Hihetetlen.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Nigér
őstag
Jajj, hát ez a skicc még viccnek is gyenge
-
Willhunting
aktív tag
Hát ha csak dizájn alapján választanék telefont, akkor tuti csak htc-t vennék. One x pl az egyik legszebb droid a piacon.
Nem az anyaghasználattal és a kinézettel nyúlt mellé a htc az eddigi modelljeinél sem.A képhez meg nincs hozzászólni valóm. Szerintem csak hivatalos bejelentés után érdemes arról beszélni hogy épp mire hasonlít, nem pedig egy kétes eredetű kép alapján.
[ Szerkesztve ]
-
HUNPablo
tag
Szép jó , de ez egészen biztosan nem fog tudni lépést tartani az S4-el ... (szintetikus tesztekben legalábbis ) !
-
Első látásra szerelem ♥ Szép volt htc
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Thome
veterán
Ez mi? Elgondolkoztam rajta hogy ez most az eleje vagy a hátulja, de nekem is kapásból az i5 hátlapja jutott eszembe. Ez most az eleje akar lenni?
-
szentespeter
tag
Hát ez minden csak nem szép. Az az alsó hangszórórács.... Akkor már inkább vissza a kapacitív érintőgombokat.
/Sony Xperia Z/ PÜ-re illik válaszolni...
-
keIdor
titán
Iszonyat ronda, en remenykedem, hogy ugyanolyan lesz, mint a DNA. A 4.7" szerintem csak pletyka.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ha már hasonlítani kéne valamihez, akkor talán inkább a BlackBerry Z10-re hajaz (szerintem). Nem mintha számítana, amúgy nem néz ki rosszul.
<< Heimdal >>
-
oszi666
őstag
Lesz vmi sajtóesemény még, ahol az idei modelleket mutatják be a gyártók? Nyáron szeretnék telót venni/váltani, és érdekelne mi lesz addigra kb a felhozatal
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Totheground
addikt
Egyesek tenyleg kepesek egyenes arccal leirni, hogy ez nem hasonlit az i5-re? Az derek.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
jilian
addikt
Hát hogy néz már ki!? Remélem nagy fake ez a kép.....uramisten hová süllyedne a HTC...
-
Az előzetes hírek alapján 4,7" ami a fHD kategóriában a legkisebb lenne a piacon. Azzal meg, hogy nincsenek fizikai gombok még talán a One X-nél kisebb méretet is kaphatna.
-
culas25
tag
Nekem tetszik. Nem kifejezetten szép, de talán épp ezért tetszik. Viszont a nagy csúcskategória masszából akkor tudna kiemelkedni, ha A - a valóságban is így néz majd ki B - az a fekete téglalap az elején mind a kijelző lenne, és mondjuk max 5".
-
atike
nagyúr
Engem meg megelőztetek... Én is már össze akartam dobni egy ilyen képet...
-
Vadmeggy
aktív tag
Ez egy iphone 5. Nézzétek már meg az arányokat és a lekerekített sarkokat.
Tényleg semmi hasonlóság nincs...#35 snowball
Megelőztél[ Szerkesztve ]
Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
-
-
Ez az M7 a belső fejlesztési neve, valószínűleg nem ez lesz az elnevezése ha piacra kerül.
(#32) mazsi1911: nem lesz semmilyen per. Az Apple és a HTC még tavaly megegyeztek...
[ Szerkesztve ]
-
mazsi1911
aktív tag
haha! tenyleg nem lehettek ennyire vakok! meg szep hogy az egesz egy i5 koppintas! perszagot erzek...
-
titán
HTC M7 Ha az életben egyszer a HTC marketingosztálya képes lenne kitalálni egy követhető konzekvens nevezéktant, akkor talán volna esélye a telefonoknak a piacon.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
stilo18
addikt
Fake... Egy az egyben i5...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
daniel909
addikt
Dizájn es szolgáltatások teren nme volt gond inkabb az árral nem tudtak nagyot alkotni. Kb minden cuccuk dragabb volt mint a konkurencia.
am jol nez ki nagyon, megtapiznam..
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
snowball
tag
ez egy iphone 5 hátúlról fotózva és megphotoshoppolva. Azért van a bekapcsológomb a tetején a bal oldalon Meg az arányai is gyanúsan iphone 5-ösek. Már nagyon várom az M7-et, de ha ilyen lenne biztos nem venném meg
-
Hina
aktív tag
Ez szép.
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
hunter84
aktív tag
Ez nem hivatalos sajtófotó, csak egy renderelt kép.
-
bobace
addikt
Nekem adja. Tetszik.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Wa2x_
veterán
Egy 8S design lehetne inkább..
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
őstag
Hogy mégis mi alapján lehet majd válogatni az idei Android-alapú csúcsmodellek közül?
Szerintem ahol ennyi csúcs készülék jelenik meg egyszerre,azonos hardverrel,ott az ár lesz a döntő tényező,persze a fanok kivételével
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
rbence
senior tag
Sajtókép? Nekem rajznak tűnik
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
őstag
fizikai gombot akarook! ne a kijelzőre máár
hangszórókról nem is beszélek, a legrosszabb helyen vannak (lennének). játéknál ott fog rá legjobban az ember.. de filmezésnél is.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Angel1981
veterán
válasz xperiasigi #1 üzenetére
Igen.
A cucc meg várós, az GS4-el együtt!
-
nikilauda
senior tag
Ezek a rácsok valahogy nem illenek bele a képbe. Szerintem csak rontanak a kinézetén.
-
válasz FragMaster #10 üzenetére
Hát reméljük, mert ez ebben a formában nagyon gyenge szerintem. Amúgy a kép alapján van még 1-2 dolog ami zavar. Ilyen, hogy a jobb felső részről a bal felső részre tették a power gombot. Minek? Amikor mindenki belátja, hogy ezeknél a méreteknél jobb helyen van oldalt ezek még az eddiginél is rosszabb helyre akarják tenni
(#11) smkb: HTC Ikea Edition ???
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Nekem sem almás. Ellenben tetszik. Ha ez az...
-
đe$|re
senior tag
Iphone 5? Szerintem sokkal inkább hasonlít az új Feketeszedrekre.
[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
Olyan mintha a 80 as évekből maradt volna itt, valami dizájn skandináv műanyag szappantartó. Borzalmas.
-
Jimbo75
tag
Ahogy Ruzsa Sándor mondotta. Hí, be csúf!
-
Nem szoktam sűrűn ilyet mondani, de ez a kép olyan mintha az i5 hátuljára rádobtak volna 2 hangszóró rácsot és 2 szenzort. Valami elcseszett ez a kép. Nincs semmi HTC-s benne. Nincsenek szépen elrejtve a szenzorok például.
-
spawn21
veterán
válasz xperiasigi #1 üzenetére
Csak szerinted.
Ezt abba kellene hagyni már.
Amúgy brutál szép ez a mocsok
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
FRENK1988
veterán
válasz callmeakos #5 üzenetére
én valahogy nem tudom belelátni. Lehet én vagyok vaksi de komolyan
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
BoC1ka
senior tag
Jól néz ki, árad belőle a 180 ezres kezdőár Szegény HTC csak felső kategóriában akar kiadni telefont? miért nem próbálkoznak 150-200-250-300 as kategóriában?
YNWA
-
FRENK1988
veterán
-
danikollar
őstag
Szerintem nagyon döfi ahogy kinéz!
Egyébként lehet, hogy egy kicsit Iphone-os.[ Szerkesztve ]
-
xperiasigi
őstag
Csak szerintem iphone5koppintás?...
Iphone 6s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest