- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Mivel elvileg még nem adták ki a WP10-et, így - feltételezve azért, hogy a legjobbat akarta az MS a vásárlóinak - vélhetően egy slow ring-es insider builddel adták ki. Hogy erre hogyan kapja a T. felhasználó a további frissítéseket, az kérdéses, nem hiszem, hogy insider fast ringes lenne ott mindenki.
Teljesen egyetértek a 950-ről írt véleményeddel - erről a 650-ről már leírták, hogy elég gyenge vas nagyon drágán, ezt én is így gondolom - megfejelve azzal, hogy ha a 950 nézne ki úgy, mint a 650, már akkor 2x annyit eladtak volna belőle, akármilyen gyengeségei is vannak a WP10 (nem-final) rendszernek.
A legjobban azonban mike1334 fogalmazta meg a lényeget, a 42-es hszben:
A lényeg: Én vagyok a fogyasztó, illene az én igényeimet figyelembe venni, nem csak nekem alkalmazkodni a (szűkös) kínálathoz. Androidból naponta jelenik meg új készülék, könnyebb az én igényeimnak megfelelőt választani.
Éppen e miatt, cseréltem le párom - szerintem, a jelenlegi WP kínálat egyik legjobb, elérhető készülékének számító - 830-át egy Samu droidra: azon bővebb funkcióval bírnak ugyanazok az appok (pl. Fitbit) amik WP-n nem voltak képesek kielégítően működni..
-
MrCsiT
addikt
Akkor, olvasgass tapasztalatot.
Éppen az az iszonyat nagy baj a feltörekvő chineese titánokkal, hogy egyáltalán nincs meg náluk egy pl. Asus 10-20-30 éves tervezési tapasztalata.
Így lesz "szok ócó" alkatrészekből összeszórva sok cucc, pl. a telók is.
És hiába duál-octa-core, 7GB ram, QHD, stb. egy telefon, ha egyszer rossz a mikrofonja, a hangszórója, alapfunkciók használatával elhullik?!A 650-re pedig, igaznak találom, amit fentebb írtak, hogy ennyire csak tudatos döntések sorozatával, direkt lehet elrontani valamit, mint ahogy "törődik" az MS az egész WP10 vonallal..
és amellett, hogy szeretem a meglévő 830-at, és a WP-t, 950 helyett egyértelműen S6 Edge+ -t vennék most, még magamnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Villanyszerelés
- Yettel topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Konteó topic
- EAFC 25
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged