Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz taip #88 üzenetére

Mivel elvileg még nem adták ki a WP10-et, így - feltételezve azért, hogy a legjobbat akarta az MS a vásárlóinak - vélhetően egy slow ring-es insider builddel adták ki. Hogy erre hogyan kapja a T. felhasználó a további frissítéseket, az kérdéses, nem hiszem, hogy insider fast ringes lenne ott mindenki. :DDD :N

Teljesen egyetértek a 950-ről írt véleményeddel - erről a 650-ről már leírták, hogy elég gyenge vas nagyon drágán, ezt én is így gondolom - megfejelve azzal, hogy ha a 950 nézne ki úgy, mint a 650, már akkor 2x annyit eladtak volna belőle, akármilyen gyengeségei is vannak a WP10 (nem-final) rendszernek.

A legjobban azonban mike1334 fogalmazta meg a lényeget, a 42-es hszben:

A lényeg: Én vagyok a fogyasztó, illene az én igényeimet figyelembe venni, nem csak nekem alkalmazkodni a (szűkös) kínálathoz. Androidból naponta jelenik meg új készülék, könnyebb az én igényeimnak megfelelőt választani.

Éppen e miatt, cseréltem le párom - szerintem, a jelenlegi WP kínálat egyik legjobb, elérhető készülékének számító - 830-át egy Samu droidra: azon bővebb funkcióval bírnak ugyanazok az appok (pl. Fitbit) amik WP-n nem voltak képesek kielégítően működni..

• MrCsiT

addikt

válasz taip #51 üzenetére

Akkor, olvasgass tapasztalatot.

Éppen az az iszonyat nagy baj a feltörekvő chineese titánokkal, hogy egyáltalán nincs meg náluk egy pl. Asus 10-20-30 éves tervezési tapasztalata.
    Így lesz "szok ócó" alkatrészekből összeszórva sok cucc, pl. a telók is.
    És hiába duál-octa-core, 7GB ram, QHD, stb. egy telefon, ha egyszer rossz a mikrofonja, a hangszórója, alapfunkciók használatával elhullik?! :(

A 650-re pedig, igaznak találom, amit fentebb írtak, hogy ennyire csak tudatos döntések sorozatával, direkt lehet elrontani valamit, mint ahogy "törődik" az MS az egész WP10 vonallal..

és amellett, hogy szeretem a meglévő 830-at, és a WP-t, 950 helyett egyértelműen S6 Edge+ -t vennék most, még magamnak is.

Új hozzászólás Aktív témák