- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tysonn198810
tag
tudom h nem ez a topik,de tud valaki jo kernelt mondani 2.3.5 ala? mert annyira nem bejovos a 4.0 meg
-
tysonn198810
tag
hat az efs mappa menteset mar beneztem...mert gondolom a gyari efs-t kellett volna mentenem, de egy egyszer odinnal tettem mar fel romot meg uj kernelt es akkor elotte nem mentettem el...de ha azt a linket vegig zongorazom ahol az eredeti szoftvert teszem vissza ,akkor meg visszajohet ugye? bar egy honap es lejar ra a garim
-
tysonn198810
tag
koszi
-
tysonn198810
tag
Most nyilvan ki fogtok rohogni,de kb a felet sem ertettem annak amit leirtal.nem vagyok egy nagy spiler. meg azt sem tudom h pontosan mit jelent a kernel meg a rom (bios es op rendszer gondolom. meg nem vagom mik azok governor beallitasok pontosan meg iesmik.osszegezve meg csak egy sarga csik van az ovemen.valaki fel tud fejleszteni feket oves androidossa?
-
tysonn198810
tag
A devil 1.0 bfs. meg nem tudom h h lehet beallitani azt h mobilnetet hasznaljon, ha minden igaz az apn-t jol allitottam be. elvileg ugye minden beallitast a leirtak alapjan csinaltam. de meg is az antutt nevu benchmark program nem 3900-as erteket ir ki hanem cs 2400-at.
-
tysonn198810
tag
hali!
nekem nstoolsban az active valaminel nincsen bfq cs cfq. az baj?
-
tysonn198810
tag
koszi tippeket.abban esetleg tudnatok segiteni h mi a tuti biztos 4.0 beallitas(rom,kernel...)mert en probaltam parat es egyik sem volt igazan jo.meg nem tudom mi a kulonbseg azok kozott a kernel verziok kozt amiket irtatok.ha ezelben tudnatok segiteni nagyon halas lennek!koszi elore is
-
tysonn198810
tag
Bar ertenem miket irtok...efs mappa menteset h kell csinalni? probaltam fileexperttel meg android mate-el de nekem nem minden adatot masol be..cs parat vmi hibat ir ki. (2.3.5 darky core kernellel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged