- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
S-kami
csendes tag
Váááó... Ez egy igazi szépség...
-
OK, csak egy kicsit csúszok, a telefonommal küzdöttem, de nem tudtam helyrerakni, úgynézki hogy a wifi modul megpusztult benne.
A P4 konfig: Asus P4P800 E deluxe lap + Pentium4ExtremeEdition 3.4 GHz proci + Geforce6800GT video. Tehát igazi csúcsragadozó P4, a 478- asból a legerősebb.
Hozzászólásomban, fotókkal : [link]Ha kipróbáltam Csipesz imagejével jelzek....
-
S-kami
csendes tag
Live és annyi elvileg. Én is csak most akarom tölteni. Nekem meg egy régi gépre kell telepíteni valakinek. Igazi XP pc - re. Már semmi sem fut rajta. Ebben reménykedem. Ez a precise sorozat nagyon bevált eddig nekem is mindenhol de ennyi programot még az életben nem raktam fel én sem egyszerre. 😁
-
Letöltöttem, ezt a disztrót meg az előzőt is. Már régóta megkedveltem a Puppy- t, sima Precise- t használom, penről, nagyon alkalmazkodó, barátságos oprendszer. Ilyen rengeteg alkalmazást azonban nem volt időm, türelmem feltelepíteni. Nagyon kíváncsi vagyok, este ha hazaértem kipróbálom. Live- ként futtatható?, vagy mindenképp telepítést igényel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- World of Tanks - MMO
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged