Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
Üdv!
Rendeltem egy ilyet, pénteken meg is érkezett. Nagy volt a boldogság. Egészet 1 percig, amikor is:
1. a hálózati csatlakozót bedugva a piros led kb. fél percig égett, majd annyi, vége. Először nem is tudtam, hogy mi lehet a gond, szerencsére találtam otthon egy univerzális tápot, amin van 5V-os kimenet és a csatlakozója is megfelelő. OK, probléma - részben - megoldva (ez a tápegység máshol használatban van), a led újra világít.
2. erősítő bekapcsolásakor valami egészen elviselhetetlen elektromos búgás hallatszik, de semmi más. Sem a tv hangja, sem a tv-re csatlakoztatott eszköz hangja nem jött át.
3. amikor közvetlenül a média lejátszóhoz csatlakoztattam, akkor sem. Másik média lejátszóval sem.
4. minden eszköz (tv, média lejátszó) audiója át volt állítva digitális kimenetre.
5. még egy érdekesség: amikor a tápegység csatlakozóját kihúztam a dac-ből, majd újra csatlakoztattam, akkor a búgás - majdnem - teljesen megszűnt (csak nagyon magas álláson jött elő, de ott sem volt zavaró). De az öröm itt is véges volt, mert egy idő után újra előjött.Tehát: mindösszesen ez a zavaró búgás jelentkezik, mint hang, semmi más. MI lehet a gond, csinálhattam-e bármit is rosszul? Ja, az optikai kábel vége pirosan ég, szóval az eszközökből elvileg kijön a jel, ezt jól gondolom?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Nintendo Switch 2
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Flint 2 OFF topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest