- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
breed30
tag
A demóját de nem tetszett ha ilyen lesz a Bionic is akkor biztos hogy egyiket sem fogom megvenni.
Bocs rosszul fogalmaztam meg az egészet.
Meg ahogy össze vissza kattintgatam találtam még egy oldalt, onnan irányított át ide itt van a Bionic-ról még egy kis info de sajna Angolul meg videó. -
twollah
nagyúr
Szerintem ez a klasszikus Bionic Commando megalazasa.
-
Gyusz
őstag
PC-re majd júliusban jön csak, bár kétlem, hogy ezzel drasztikusan megugranának az eladások. Régóta várom és GT review alapján jónak is tűnik.
-
breed30
tag
Nem valahogy innen szedtem le a demóját hogy hogy azt magam se tudom, Angolul nem igen tudok csak kattingatam és elkezdte tölteni.
Igaz valami oldalra is átment de az is valami hivatalos oldala volt a Bionic is ott volt de azt nem jött le. A Terminátor érdekelt jobban ugyis.
-
breed30
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Igaz a Terminátor nekem se jött be valahogy, nem játszottam vele sokat leszedtem csak a helyett foglalta.

-
PowerBuldog
veterán
A 3 játék közül csak a Terminándorral találkoztam, de az valami kegyetlen sz@r lett, szerintem... nem csodálom, hogy az után az emberek esetleg nem előlegezik meg a BC-nek a bizalmat...

Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest