Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Én nem félek semmilyen terrorizmustól, mivel tudom, hogy M.o. -n nincsenek is. Ez csak egy ártatlan gondolat menet volt.
De ha egy olyan országban csinálják meg ezt, ahol tényleg vannak, ott fenn áll ennek a veszélye.Amúgy én támogatom ezt az egészet, azt leszámítva, hogy eladogassák az emberekről készült felvételeket magáncégeknek. (Kivétel, ha nekem is van abból hasznom, hogy a rólam készült felvételeket eladják
)
(#92) Ijk: Én a halálbüntetéssel nem értek egyet, mert szerintem nagyobb büntetés az, hogy egy börtönben rohadsz meg. Életfogyt és kényszer munka. Abból még hasznunk is lenne.
-
nem_tom
őstag
válasz
hejesírásó #71 üzenetére
Lehet, hogy nem csinál nagy kárt, (őszintén szólva nem is nagyon vágom hogy milyenek ezek az UAV gépek) de ha párat bele irányítanak egy célpontba, az biztos megöl jó pár embert.
-
nem_tom
őstag
Nos, SZVSZ lehet nem akkora hülyeség ez, de remélem, hogy nem szálnak rá minden emberre valami apróság miatt majd a hatóságok.
De az, hogy eladják az emberekről készített felvételeket cégeknek, az egyszerűen abszurd.
Amúgy én nehezen tudom ezt elképzelni M.o. -n, mert nincs akkora költségvetésünk se, meg ott az ombudsman is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest