- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Forestgreen #34 üzenetére
Ja persze tudom, nem F12011, de egy kicsit lehetne több a tapadás, annál a pályánál, amikor kanyarodásban végződik a leggyorsabb "egyenes" és a féktáv kanyarban van. Sajnos ezek a setupolgatások néha az ember agyára mennek, egy kicsit másképp is csinálhatták volna. De tudom nem lehet.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
ricshard444 #36 üzenetére
Na igen az meg a másik, hogy a FFB szétveri a kormányt, már ha tudja(G27). Próbáltam lentebb venni a profilban, de akkor meg nem a játékét használja. Szal ez még tuti nem jó. Amit én is írtam, jól megfogalmaztad, néha kicsit túlreagálja a csúszást. Pihentetem a dolgot azt hiszem.
-
Most ,hogy hozzászoktam sokkal jobbnak érzem az egésszet mint az 1t ,hihetetlen
Csak szétdarálja magát a kormány / G27
-
Kipróbáltam ezt a fantasztikus szimulátort. Az első részével naponta játszom majdnem, órákat . Annak a kormánykezelése jobban tetszik,meg jobban érzem az autót is(G27) De minden másban ez jobb, hangok, fizika, grafika..., bár a fizika csinál néha vicces dolgokat
Néha a csúszkálás nem egészséges módon durva
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #33 üzenetére
A rázókő sárga része nem hiába sárga, azt már nem nagyon szabad használni. Az F1-be is rengeteg ilyen elrepülés volt még 5-6 centis rázóktól is, akkor az sem reális?
A segítségeket kikapcsolásáról pedig az a véleményem, hogy szerintem minden rendben van a fizikával. Én nem AI ellen megyek, hanem Online játszom, és látom mire képesek a tapasztaltabb játékosok gyakorlással teljesen meg lehet szokni a fizikát. Nem egy F1 2011 tudom, de ez nem is erről szól...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Forestgreen #32 üzenetére
Egy kicsit azért nevetségesen viselkedik az autó, ha átküldöm a sárga rázókövön. Felrepül, mintha nem lenne súlya. A fizika hagy még kívánni valót maga után pl all assist off-ban kicsit viccesen viselkedik a fék és esély nincs a gépet utolérni, mert minden tyúkszaron megcsúszik. Azért egy forma autótól nem ezt várom. A stabilizátort meg az ilyen apróságokat bekapcsolva már vezethetőbb, vagyis megközelíthetőbb a gép ideje. Tetszik is meg nem is. Nem érzem az átütő feelinget. Úgy érzem lesz jobb játék is ennél.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #29 üzenetére
Na srácok,én megvettem,nem csalódtam, azt kell mondjam, persze a gépigény még elég magas, majd optimalizálnak rajta remélem,de amúgy nagyon állat a game, akinek tetszik az rf1,az mindenképp szerezze be
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Forestgreen #28 üzenetére
Tetszetős a Gém. Itt hol vannak a videók?
Én YouTube-on néztem.
A Kuala Lumpuri videót esőben kicsit olyannak találom, mint 1 rossz gumiválasztást. Azért 1 kicsit több tapadásnak kellene lennie.
Én is hiányolok egy kis gumifüstöt, de biztos lesz majd. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GeryFlash #24 üzenetére
Egy játék a rendszer erőforrásait nem csak a grafikára használja, minden mást is azon hajtanak végre, így a rendszerkövetelmény/grafika -mint olyan- értelmetlen, mert nem csak grafikát kapsz az előírt rendszerért, hanem roppant összetett fizikát is.
Merem állítani, hogy a gumi viselkedéséért felelős fizikai alrendszer komolyabb, mint sok játék teljes fizikai motorja...
-
válasz
TESCO-Zsömle #20 üzenetére
+1
De hagyd, 2011 év végén az a menő duma minden játékra, (kivéve crysis2, bf3) hogy sz@r a grafika, meg nem 2011-hez való már. Mert aki csak a grafot nézi annak gratulálni tudok. Inkább ez mint a másik 2.
-
zuzu000
őstag
Váó, jónak tűnik
-
-
Vazallus
tag
Mit tud ez a játék amit a többi nem?
-
GabN73
addikt
Egy GT5 szintű füstöt csinálnak és akkor teljesen rendben leszünk
-
pr1mzejEE
addikt
Fasza, főleg a második videó!
-
gybazsi
senior tag
Jó lesz ez.
-
stefi76
aktív tag
MINIMUM:
CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2
Memory: 2 GB
Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
Video Memory: 256MB
Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7
DirectX: 9.0c
Storage: 4 GBRECOMMENDED:
CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better
Memory: 4 GB+
Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better
Video Memory: 512MB+
Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
Storage: 4 GB+ -
GeryFlash
veterán
remélem lesx f1 championahip mód 2012es felállással
am gépigény? kb mennyi?
-
Arra igen.
Azt tudom, de a fizika ott kuka volt. A kormány támogatásról ne is beszéljünk.Az RBR-ben a fizika legalább nem arcade kategória. Ezt, vagy a továbbjavított verzióját kellene egy új játékba beültetni + 80-as, 90-as évek autójait meg azokat követőket berakni egy játékba és lenne rá kereslet. A graf nem érdekelne, nem kellene crysis meg ilyen agyonhype-olt graf. Az rfactoré is bőven jó lenne.
-
Királyul néz ki. A gumi fizika meg kemény.
(egyszer majd csak megéljük, hogy valaki a rally-val is foglalkozzon és egy új játékot készítsen ilyen, vagy az rbr fizikájával, jó sok autóval...
reménykedem benne...)
-
dokee78
félisten
A 2. videó nagyon bejön,szeretni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged