Új hozzászólás Aktív témák
-
Apika
addikt
Eddig csak a Hexxagonnal játszottam. Nagyon jó!
-
Csiki2
csendes tag
válasz
TazLeacher #4 üzenetére
Sziasztok!
A reklám kattintások után kapunk elvileg pénzt, de még nagyon csak csordogál (kb. megtudnék reggelizni a napi bevételből
).
Azt számoltuk, hogy úgy 50000 játékostól kezd majd jó lenni, úgyhogy csak szívességből ne klikkelgessetek a reklámokra, nem érdemes.
A magyar reklámokért egyébként elég keveset fizetnek, megvan vagy 2 cent (egy japán 10 cent is lehet).
A fejlesztőkörnyezet Eclipse, még ha nem is szeretem, ehhez van a Google részéről a legerősebb support.
Kártyajátékot nem tervezünk, sry. -
rep3at
őstag
A második játék nagyon bejövős, kár hogy nincs ájfonra, fel is tenném. További sok sikert nektek!
-
veector
senior tag
válasz
TazLeacher #8 üzenetére
Erre ment igazából:
Nem olvastam el, de ha már letöltöm, az neked jó?Gondolkoztam is elküldés előtt hogy átfogalmazzam-e... Egy miérttel többet olvastam a jó? előtt
-
gadna
csendes tag
Hali.
Nagyon jók a játékok. Gratula.
Az lenne a kérdésem, hogy ULTI kártyajátékot nem-e fogtok írni. Lenne rá kereslet.
-
ArchElf
addikt
válasz
TazLeacher #8 üzenetére
Nem a letöltések után kap pénzt, hanem a megjelenő (és átkattintott?) reklámok után.
AE
-
veector
senior tag
válasz
TazLeacher #4 üzenetére
A hírdetések miatt. Ha az emberek 90%-a rá se néz az se baj, nagyon könnyű félrenyomni és eltalálni egyet.
-
ArchElf
addikt
Tök jó játékok
A hexxagont mennyit nyomtam 15 (?) évvel ezelőttMit használtok fejlesztéshez?
AE
-
TazLeacher
nagyúr
Én is ezzel kapcsolatban érdeklődnék. Nem érte volna meg egy fizetős verziót IS kidobni? Van ebben biznisz?
Nem olvastam el, de ha már letöltöm, az neked jó? Tehát abból kapsz pénzt? Mert az első játék érdekelne, de ha Te letöltés után kapsz pénzt, akkor lerántom a másodikat is...
Ja igen! Gratulálok, meg köszönjük!
-
Geller72
veterán
Megérte? Komolyan érdekel...
...persze, anyagilag..
.
-
-FreaK-
veterán
A Hexxagon szuper, állandó játékként marad a telómon!
Gratula hozzá!
-
dave666
aktív tag
Igényes logikai játék
Régebben többet játszottam ilyen fajta játékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest