- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
A fene se tudja... végülis minden user error, mert különben mindenki ott ülne a gépe előtt szűz merevlemezzel
Visszatérve: AMD hivatalos teszterei biztosan nem olyan változatosságú hardverelemekkel operálnak, pláne mindenféle állapotban lévő operációs rendszerekkel,
de rendelkeznek egy bizonyos technikai fegyelemmel...
Nekik valószínűleg adott minden körülmény, hogy működjön, de nekünk eléggé lutri a dolog. Nevezd "user failure"-nek, de szerintem nem ilyen egyértelmű... -
icon
senior tag
Srácok, a sok rossz hír mellett megosztanám az új driverrel tapasztalt kellemes meglepetésemet. 5770-em van, eddig több játékban is tapasztaltam laggolásokat rendesen, legzavaróbb mostanában az F1 2010-ben volt nálam. Ezzel a driverrel azonban megszűnt ez a probléma... (nekem nem volt semmi buzibeütése a képnek, igaz 6500K-val ment a monitorom világéletében...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest