- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
fordfairlane #68 üzenetére
Mi az az arányérzék?
-
RaveForce
veterán
válasz
bulikavagyok #95 üzenetére
Meg note7es hatterkep... HATALMAS KAMU 😂
-
-
tuleon
tag
Végre levették róla a csúnya protektívglászt 😀 De így sincs alul Samu logó 😞 -
Zolik
senior tag
válasz
dilajoska1 #88 üzenetére
Uhh ez így brutál durva lesz. Én azonnal rendelem elő, amint elérhető lesz. a next xl csomagról 1 hónap múlva lejár a hűség, úgyhogy remélem valami jó áron hozzá tudok majd jutni!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
gainwardgs #81 üzenetére
Szerintem 4 GB-nál több RAM lesz benne.
-
-
Gregorg
tag
Hát nem gondoltam volna, de ez tisztára honor 8 koppintás, annyi különbséggel, hogy kitolták a kijelző határait. De egy az egyben egy honor! Nem gondoltam volna, hogy a samu koppintani fog, de ezek szerint már ők is.
-
-Ben-
veterán
válasz
-Mosquito- #74 üzenetére
Mondjuk lényegtelen, hogy üvegfólia -e, mert a telefon is így néz ki.
De ha üvegfólia, akkor tárgytalan a kérdés.
-
-Ben-
veterán
válasz
Az S7 nekem is jobban tetszik a „nagyobb” kávával. De ez se lesz azért rossz...
-
Kasya
nagyúr
válasz
bulikavagyok #62 üzenetére
Szerintem pont az lg miatt is csinálják.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Milyen arányérzék? Teljesen arányosak a kávák.
-
-
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #62 üzenetére
Vagy csak nagy trollok
aztán egész nem így fog kinézni
-
-
szekra
addikt
Így elég pofás.
-
-Mosquito-
őstag
felillantja
Így? -
->Raizen<-
veterán
Ez nem szép telefon a mi mix az szép lett...
-
A guru
addikt
S7 edge baromi vékony kerettel. Nem lesz akkora durranás mint mindenki várja, a valóságban lesz egy csúszós, kényelmetlenül kezelhető műtárgyunk.
-
válasz
DeathAdder #55 üzenetére
+1
Mondjuk külsőleg az A3 és A5 2017 tetszik. -
DeathAdder
veterán
Tipikus páva telefon lesz, esélyes hogy soha többet nem lesz samsungom pedig nagyon bírtam őket régen...
-
tDr1v3r
veterán
A UI-tól nagyon félek (S6, S7 volt próbahéten, nekem nagyon nem gyerebe), de az új külseje tetszik - oké, a hátlap nem valami szép, de dbrand ápol 's eltakar...
Egyetértek az egyik előző hozzászólóval, egy A5 már maximálisan hozza azt amit kell. De ha tényleg ilyen lesz az új flagship, meglesz az első Samsung amihez kell érzést párosítok...
Már csak a HTC-től kéne szalajtani pár szoftvertervezőt hogy meglegyen az elvárt UX.
-
M5Norbi
őstag
Sajnos egyet kell hogy értsek....
Nem vagyok ellene a méretnövelésnek egy bizonyos határig.
Nem ragadtam le a 4-4,5-4,7 sőt 5-5,3 nál de ez már talán túl nagy lesz akármennyire keskeny lesz a káva.Kíváncsi vagyok nagyon ettől függetlenül.
Bár a rebesgetett árakon ez nem az én telefonom lesz azt hiszem.Így már talán felesleges a Note sorozat.....(oké tudom stylus)
De mekkora lenne már a Note8? 7 vagy 7,5 col? -
<Lacy85>
addikt
válasz
Crafter32 #41 üzenetére
Ha az ésszerűséget nézzük, akkor meg pláne kiesik az S8.
Az új A5-ben gyakorlatilag már minden megvan, ami a hétköznapi használathoz kell.
A SoC egy kicsit erősebb, mint a Z3-é (ami nekem a mai napig bőven sok), tárhelyből duplája, a ram meg már itt is 3GB lett, ami szintén mindenre elég.
A kijelző meg a nekem tökéletes 5,2".
Nem kell se kisebb, se nagyobb.
Kamerában meg minden jobb a Sony-nál.
De gondolom a samu sem véletlenül turbózta fel szép lassan az A szériát (anyaghasználat, IP védettség, stb.).
Akinek egy korrekt, de nem vészesen drága teló kell, annak tökéletes egy A5, akinek meg a legtutibb kell, az nyúljon jó mélyen a zsebbe.
Az A5 ára meg szép lassan úgyis lecsorog.
A 2016-os valami 25 volt a csomagommal, amikor utoljára néztem. Mire aktuális lesz a csere, a 2017 is lesz max 50.
Ha addig nem jön valami best buy ajánlat más gyártótól, akkor lehet megveszem az első samut. -
madd dogg
senior tag
Ezeken egy film fullscreenben hogy mutat? Lelóg a kép a telefon szélére?
Van, hogy agyban filmezek telefonon. Már ott is zavaró, ha egy gyűrődés a lepedőn kitakar.
#48: Sötétben ezek működnek? Es napszemüvegben?
-
szekra
addikt
Azt a home gomb kinézetet már azeppüll levédte.
-
Crafter32
őstag
Fizika gomb a legjobb dolog a Samsungnak. Én igyis állandóan megnyomom a kijelzőt feleslegesen nemhogy full kijelző az egész eleje. Látványos az tény, de egyre körülményesebb a napi használatra. Igazából azt sem tudom mennyivel jobb választás egy S, mint A látványos külsőn kívül? Ha nem számítana a pénz, talán vennék egy S8-at, mert miért is ne, de ésszerűen választva minden ellene szól.
-
pit stop
addikt
Értem én, hogy a Note kiesése miatt növelni kellett méretet... De miért csak ekkora tepsikat ad csak majd Samu?
Esetleg majd jön egy "mini" 5,5 collal, és harmaderős hardverrel?Amúgy a forma szép.
-
<Lacy85>
addikt
Eljött az a nap, amikor az A széria jobban bejön, mint az S.
Totál jellegtelen, semmi dizájn, bazi nagy kijelző, és még lesz is vagy 300 az induló ára. Így kell ezt.
-
törölt tag
Holnap vajon milyen új hír lesz ah S8-ról?
-
Bossyy
tag
Érdekes lesz, ha a trendekkel ellentétben tényleg egykamerás hátlapi rendszerrel és ezzel a hülye helyen lévő tapival hozzák ki a csúcsmodellt. Kíváncsi leszek, a kameránál visszatérnek-e a 16:9-es alap képarányhoz. Az S6 ugye így tudott 16MP es képeket készíteni, míg az S7 nél, ha széles képet akarunk, akkor be kell érni 9MP-lel, ami azért 7millió képpont mínuszban (és még úgy is marad a szűkös látószög, csak a képből lenyes alul-felül egy sávot a szoftver). Nálam pl. ezért és az infra száműzése miatt fel sem merült az S6-ról S7-re váltás.
-
alex devil
senior tag
Ez a "puha gombok" olyan mint amikor egy regényben valaki az autóban "Oroszlánkirályt" hallgatott?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lassan elkezdem összeszedni az elmúlt hónapokból azokat a hsz-eket, akik szerint az S8 biztos nem így fog kinézni, meg minden leak csak PS munka meg render, mert így nem nézhet ki.
-
Mr.Silkó
veterán
Akárhogy is nézem, a hátlapon a sematikus ábrán a pulzus/véroxigénszint mérőt takarja le az ujj, nem a feltételezett ujjlenyomat-olvasót.
-
-
SkyS1gn
félisten
Az UI még mindíg mintha egy 5 éves csinálta volna
puha gomboknak (soft-buttons)
A kedves cikkíró még nem ivott ma KV-t
-
-Ben-
veterán
válasz
bulikavagyok #25 üzenetére
Akkor ezek szerint hallgattak ránk.
Múltkor frankón megírtuk, hogy így sokkal jobban nézne ki...
-
-
.LnB
titán
válasz
Plazmacucci #22 üzenetére
majdazapple...
-
-Ben-
veterán
válasz
Plazmacucci #22 üzenetére
+1 ..
Annak lenne igazán értelme és még kényelmes is.
-
-
-Ben-
veterán
válasz
Heisenberg69 #18 üzenetére
Persze, értem. De amennyiben lesz rá megoldás, már nem is lesz olyan zavaró, nem?
-
Juhaszatti
addikt
Nagyon szép szerintem.
Viszont attól én is tartok hogy ezzel a trenddel minden telefon nagyon egyforma lesz szemből, a közeljövőben. -
-Ben-
veterán
válasz
Heisenberg69 #4 üzenetére
Ezt szoftveresen meg lehet oldani...
-
Scholes9
nagyúr
Brutál ocsmány szerintem
Haver nagy Samus, de ki van akadva...
-
CptAdamica
veterán
Ez gusztustalan és eléggé túlárazott lesz, 850 euróról fog indulni.
-
.LnB
titán
A Samu hátra rakja az ujjlenyomat olvasót, a Huawei meg előre hozza. (A pletykák szerint).
A Samu csinálja jól (sajnos). -
RaveForce
veterán
válasz
Heisenberg69 #4 üzenetére
En s7edgenel se erintem meg sose veletlen. De egyebkent szoftveresen lehet korrigalni az ilyen esemenyeket ha vki annyira botkezu, vagy annyira picik az ujjai, tehat ez nem valos problema..
-
ribizly
veterán
Nekem valamiért ezek a "parasztvakítás" kategóriába kerülnek.
Az utolsó két érdemi fejlesztés nálam:
IP68
USB-C
Minden ami véletlen eseményeket okozhat (oldalra lelógó kijelző és társai) inkább elriasztanak. -
Kasya
nagyúr
Egyik kepen ezust szinu a keret, a masikon fekete. Remelem mar szinre fujjak a keretet...
-
scyllarus
veterán
"puha gombok"
Az a soft inkább a software rövidítése, ti. szoftveres gombok vannak, nem hardveres (fizikai) -
-Ben-
veterán
Nekem nagyon csupasz így az előlap...
Ha eljutunk odáig, hogy egyáltalán nem lesz keret, az nem tesz majd jót a telefonok kinézetének.
-
RaveForce
veterán
Kezd alakulni az instant get erzes minden egyes ujabb hirrel..
pedig note8ig ki akarom birni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged