Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
TechMagneTic
üzenetére
Hard resettel sikerülhet gatyába rázni. Azt javaslom, próbáld meg...
-
TTTotya
senior tag
válasz
SteweMetal
üzenetére
Érdekes! A Snapi400-as órákon tapasztalható lassulás + Play hiba.
Lehet, hogy azokra első körben nem lett annyira jó az optimalizáció? (Szívesen kipróbálnám, hogy milyen azokon, van is S400-as órám (Lg G Watch), de az nem kap frissítést.Nálam Snapi Wear 2100-al semmi ilyesmi nem tapasztalható.
#RavenForce: Valóban jó kis óra a Q Marshall, egyedül a kijelzőpanel az ami a konkurensekhez képest kicsit gyengébb.
Csekkold le a linket ha gondolod, már 2 idei óra érkezőben van, azok sem kutyák. -
SteweMetal
csendes tag
válasz
TechMagneTic
üzenetére
Az LG Watch Urbane-emen a Play Store úgyszint katasztrófa, viszont az akkuidő nem változott, illetve talán javult. A frissítés után kb 1.5 órán át nyomkodtam, telepítgettem, frissítgettem, nézegettem, 20%-ot merült az akku. Az alkalmazások viszont érezhetően lassabban indulnak.
Viszont indulás után megfelelően folyamatosak. Szerintem összességében nem lett sokkal rosszabb a helyzet, mint volt. Első iterációnak jó lesz, aztán hátha kapunk még egy kis optimalizációt. -
Thusor
őstag
Ez nem pontosan így van. Google készíti a frissítések alapjait. De minden gyártó eldöntheti, hogy frissít e vagy sem. Ha frissíteni szeretne akkor pedig a gyártónak kell optimalizálni és a saját termékére konfigurálni. De a Sony nem óhajtja ezt. Eléggé úgy néz ki hogy a Sony kiszáll az okosórák üzletéből.
-
TechMagneTic
tag
Szia. Én egy LG Urbane-t használok, lassan másfél éve. Nem rég én is megkaptam a Wear 2.0-ás frissítést... De egy katasztrófa. Lassú mint a halál. De komolyan. A Beépített Play Áruház azóta sem tudja update-elni az appokat, csak össze omlik. Kb minden 3.ik érintésre reagál. Valakinek van hasonló probléma?
-
Thusor
őstag
Nagyon szomorú, hogy a Sony smartwatch 3 kimarad. Én nagyon szeretem. Decemberben vettem egy éve. És már nincs rá frissítés. Google kezdhetne ezzel valamit, hogy ráncba szedje a gyártókat.
-
na és az LG Watch R?!
szerkesztve: jah az máár megkapta.
forrásból kiszedtem. 3 kategória van: megkapta, meg fogja kapni, sohasenem kapja meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont indulás után megfelelően folyamatosak. Szerintem összességében nem lett sokkal rosszabb a helyzet, mint volt. Első iterációnak jó lesz, aztán hátha kapunk még egy kis optimalizációt.
a q marshall meg az aw2 miatt is
gyonyoru az az ora