- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Még nem állítottam alapra csak hdmi kábeleket próbáltam de mind ugyan olyan ugyan úgy csinálja. Mindegyik olcsó kábel amúgy. Kipróbáltam plex alkalmazással és ott Dolby visionban megy de nagyon akadozik! Lehetséges azért vált át hdr10 -re néhány filmnél mert a hdmi kábel kevés? De nagyobb bitrátás DV film meg simán megy! Vagy csak egyszerűen a formátum nem tetszik neki de akkor egyből hdr10 -ben inditaná és nem közben váltana át szerintem.
Később megejtem az alapra állítást és ha akkor is csinálja veszek valami jobb hdmi kábelt. A korlátozott DV mód nem segített.
-
Imi1981
veterán
Szerintem akkor csinálok egy gyári alapra állítást. Írtad már múltkor is hogy full HD tévéről 4k tévére váltáskor nem árt csak nem volt kedvem hozzá eddig. Hdmi kábel eszembe se jutott azt is kicserélem van még pár itthon ( új is). Majd veszek egy jobbat amit itt ajanlottak múltkor.
Amúgy tök arra számítottam hogy sok DV anyagot nem játszik le DV -ben mert itt régebben mindig erről volt szó de eddig mindegyiket ami DV volt úgy is játszotta le! Szóval nagyon elégedett vagyok ezzel a részével.Alapra állítást követően újként állítsam be? Nem emlékszem van e ilyen lehetőség, hogy ne rakjon semmit vissza mentésből hanem teljesen újként beüzemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bestbuy játékok
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi