- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny500
tag
válasz enginev3.0 #28 üzenetére
Mostmár viszont több kamera van mint régen. Meg sokkal véknyabbak a telefonok (ami nem feltétlen előny a kis akksik miatt) plusz az üvegborítás dominál és nagyon dijánkodni nem lehet. Tavaj előtt már voltak középen a kamerák, most mindenki szélre rakja. Talán 1-2 év és fordul valamerra a piac.
-
válasz SzaboDeGergo #30 üzenetére
Áh, én ilyen tokot nem bírnék elviselni, akkor inkább valami szép színre megyek rá, pl nebula blue, ami persze 1 telefon erejéig élt oneplusnál is pedig a legszebb szín...
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
SzaboDeGergo
csendes tag
Van abban valami amit mondasz, sőt. De sajnos nem csak ebben a szektorban néz ki minden ponotsan ugyanúgy. Maximum színekben térnek el egymástól. Én már lassan rezisztens is lettem a telefon kinézetére. Sőt. (na jó, az iPhone 12 szögletes formájára kicsit felállt de anno tényleg az egyik legjobban kinéző és legkényelmesebb telefon volt, az már más kérdés, hogy jelenleg az iPhone nálam kilőve mert vannak olyan funciók amire sajnos még mindig csak neccesen képes és a jelenlegi munkám + távoktatásos egyetem miatt mass need az Android). Lassan tényleg ott tartunk, hogy inkább egyedi és normális tokot keresek mintsem a telefon kinézetére figyeljek.
Pl: vagy:Ezeken kívül mással már fel sem tudod dobni a telefonod.
-
mbotnd
tag
Szerintem jobban nézenk ki a 2019-es modellek. Lehet nem egyediek, de szebbek.
-
Nem szerkesztem
Bár ezt ti is meg tudnátok tenni, de itt vannak a képekHa nem láttok "semmit" akkor gyorsan zárjuk is le a beszélgetést
Ja és nyugodtan rugaszkodjunk el az elolaptol a hátlap irányába
-
mbotnd
tag
válasz enginev3.0 #24 üzenetére
Engem is érdekelne.
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #24 üzenetére
Oksi kiváncsi vagyok rá!
-
-
törölt tag
Mindenki vinnyog az egyforma telefonokon, ha meg valaki eredetit dob piacra, mint pl. az LG Wing, akkor meg kérdezi, ezt most hogy?
Az ilyennek odaadnám a MOM telefonjait, aztán beszélhet a lyukaiba. -
törölt tag
válasz enginev3.0 #21 üzenetére
Sztem mindkettő hozzátartozik egy mobil "egyediségéhez"
-
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #19 üzenetére
Igen voltak ilyenek mikor még kávás mobilok voltak. Most pl egy olyan mobilon ami faltól falig kijelző mit lehetne variálni? Bocs hogy nem olvastam az egyéb fórumokban levő hszeid.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #15 üzenetére
Pl ott vannak a "gamer" telefonok. Elég egyedi a hátlapjuk és mégis a többség fikázza őket merthogy "bazáriak". Tényleg nem tudom hogy mivel lehet egyedivé tenni ezeket a mobilokat azon kívül hogy milyen alakzatban vannak a kamerák rajta. De ezek szerint ti sem nagyon tudjátok.
-
-
_flamer
aktív tag
válasz enginev3.0 #15 üzenetére
Így van sajnos. Tudom, hogy manapság már egyre nehezebb egyedi telefont csinálni de azért nem lehetetlen, főleg annak tudatában, hogy valaki ezért kapja a pénzét.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
-
Kawauso
aktív tag
A kinézet legyen a legnagyobb baja. 2020-ban a kvadkamerás rendszerek jogos szemöldökráncolást váltottak ki, tekintve, hogy többségük jó, ha 1,5 kamerának számít. Ha kevesebb = több alapon gondolkodnak és a 8 Pro kamerateljesítményét felülmúlják, akkor talán levethetik végre a kamerás keresztjüket.
-
_flamer
aktív tag
válasz rolandrepasi #1 üzenetére
Nem igazán, legalább lenne egyedi...
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
SkyLine3000
addikt
válasz Linkin1994 #7 üzenetére
Engem qrvára nem érdekel a vízállóság. Nem úszni akarok a telóval. A 23 év alatt, amióta mobilt használok, sosem éreztem hátránynak a vízállóság hiányát a telóimon. Ezután sem lesz szempont. Inkább legyen felugró kukker, mint ilyen retek lyuk, noccs, vagy sziget..
-
Remélem lesz edge...
-
h4h01
senior tag
Eredeti..
-
atike
nagyúr
Ez még akár jó is lehet majd...
-
forgonati
őstag
Mondjuk nem tudom mit vártam, semmivel sem néz ki jobban mint bármely más telefon idén
Keelah Se'lai!
-
Viper26
nagyúr
Korábban tudtak már fullscreen telefont csinálni, miért nem képesek elengedni a lyukas kijelzőt?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
gyonyoruwok
tag
a kamerasziget iphone, de mégsem iphone.
vajon a 3. kis izé makró vagy depth[ Szerkesztve ]
Sony A6000 | iPhone 12
-
rolandrepasi
tag
Ezt sem a kinézete fogja eladni...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest