- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
hülyegyerek #190 üzenetére
Hülyeség. Sem az N79et, sem az X6-ot, sem az N8at nem indítom újra.
Szabad memót az X6on lesnem kellett, az tény (böngészésnél opera mobile fel tudta zabálni, más nagyon nem). -
MC Pite
veterán
Grat a szösszenethez, egyet értek veled nagyvonalakban.
Az, amire leginkább szükségem van, messze leginkább a Symbian^3. Próbáltam több mindent, de ez áll hozzám a legközelebb (több oldal kevés lenne pontosan kifejteni miért, de próbáltam minden rendszert, mire úgy tűnt ez lesz az igazi).
Igaz, a belle már a tömegigények fele mozdult el, de szerencsére a praktikus vonalon is történtek előrelépések.
A mostani telefonom, vagy egy 808 nem tudom egyelőre elképzelni mire ne lenne jó még 2-3, akár 4 évig. Az én igényeimnek messze ezek felelnek meg legjobban (még ha a kamerát figyelmen kívül is hagyom), és nemrégiben is inkább egyéb nagyobb kompromisszumokat kötöttem hogy maradhasson nálam a készülék.Én is ezen filóztam, hogy talán öregednék, vagy miért érzem sokszor azt, hogy szinte széllel szemben pisilek? Miért divat fikázni olyat, amit nem is használnak, és miért jó politika céges szinten alsóbb szegmensre pozicionálni az okosabb, kiforrottabb rendszert? Igaz, sok más van amit nem értek hogy miért akarják a vevők is, ha nekik rosszabb, (pl megapixelhajhászás) de hát ez már csak ilyen.
Az arckönyv, vagy egyéb target marketinges nyomulást pedig érdeklődési körömön kívül esik 'természetesen'.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest