- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Megrendeltem én is a készüléket, de egy korábbi hozzászólás kicsit elbizonytalanított. Én is Digi kártyával használnám, és januártól szükségem lenne arra, hogy a VoWiFi működjön, mert hálózaton belül az ilyen hívások ingyenesek lesznek. Használja valaki itthon Digi kártyával?
Másik: egy korábbi kérdésre nem kaptam választ, bár videókban láttam, hogy lehet rendszerszinten betűtípust módosítani. Meg tudja valai erősíteni?Üdv,
G. -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Én is nézem ezt a telót 130-ért, és rendkívül szimpatikus. Az a kérdésem, hogy a témaáruház működik-e itthon? Még pontosabban: tudok a teljes rendszerre vonatkozóan betűtípust cserélni? Illetve az AOD mutatja az összes app értesítését?
Köszi,
G. -
darthsmoke
Korrektor
válasz
LantosBerry8 #414 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Gondolkodom egy sima X2 beszerzésén. Hol lehet most jó áron kapni? Spanyol vagy német Amazon?
Akinek van, attól kérdezném: mennyire jó a kijelző fényereje? Napfényben jól látható?
Vagy szerintetek az X2 Pro felára megéri?Előre is köszi,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debian GNU/Linux
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest