Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
gangstagergo #444 üzenetére
Amibe én belefutottam az számomra csak annyit jelent, hogy a google backup kezelése rossz. Gondolom, próbálták minél egyszerűbbé tenni, így viszont kivették az irányítást az ember kezéből. Pedig szerintem simán lehetne, hogy később azt mondom, hogy jólvan, visszaállítás ebből a backupból.
Ha meg csak tiszta telefonon működik ez jól, bökjön fel egy figyelmeztetést, oszt jónapot. Ha csak később van időm egy backupot visszaállítani, akkor szerintem túlélhető probléma.Ja, meg milyen már az, hogy anyámat először azért nem sikerült Huawei-ről Xiaomira költöztetni, mert ki volt kapcsolva a GPS?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Viszonylag sok mostanában az érvényes ajánlat ebben a kategóriában, amihez most a Realme GT 5G is magabiztosan csatlakozik.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung LCD és LED TV-k
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Politika
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest