Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Megjelent a OnePlus 13T
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #1194 üzenetére
Sajna nem mindenkinél szokott működni. Emlékeim szerint nálam az itt jelzett frissítés 3-4 héttel később vagy egyáltalán nem jött meg. Pedig magyarországi medimart vásárlás volt anno'.
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #1161 üzenetére
Az lesz az! Csak az összefoglalt megnevezése más. A linken esetleg elolvasod az információt ott egyből kiderül, hogy ugyanarról van szó.
-
blueye
veterán
válasz
-=RelakS=- #1148 üzenetére
Miért gond hogy frissítések vannak?
Novat használtam. -
cserix
tag
válasz
-=RelakS=- #1140 üzenetére
-
cserix
tag
válasz
-=RelakS=- #1138 üzenetére
ok. Értem. Lehet megnyekkent az eredeti kábel....
Lécci az aliexpresses linket ahonnan vetted átküldenéd? Jöhet privátban is.
Előre is köszönöm. -
cserix
tag
válasz
-=RelakS=- #1136 üzenetére
Random 6A
-
sebijani1982
senior tag
válasz
-=RelakS=- #1131 üzenetére
Sajnos alkalmazásonként lehetséges, szerintem.
Egyszer kell rászánni az időt a már telepítettek végig zongorázására, utána telepítésenként nekem az első...
Anno, egy jó fél órámba telt a százegynéhány app végig nyomogatása... -
rigoberto
őstag
válasz
-=RelakS=- #1113 üzenetére
Minél gyorsabb a töltés, annál gyorsabban megy tönkre az aksi is..legalábbis ezt mondják az okosok..
-
rigoberto
őstag
válasz
-=RelakS=- #1110 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz ahhoz hogy Realme-s legyen, akkor más kábel és töltő is teljesen jól tölti a telót..
-
blueye
veterán
válasz
-=RelakS=- #1089 üzenetére
OTAn még csak F9
-
blueye
veterán
válasz
-=RelakS=- #1084 üzenetére
Ezek szerint igen.
-
blueye
veterán
válasz
-=RelakS=- #1082 üzenetére
Érdekes hogy nem az F09et találja meg, talán majd utána
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #1081 üzenetére
Heh, akkor jöhet az RMX2202_11_F.08-as frissítés XD
-
blueye
veterán
válasz
-=RelakS=- #1079 üzenetére
Persze, csak érdemes majd a telepítés után újra rányomnod a frissítésre.
-
blueye
veterán
válasz
-=RelakS=- #1077 üzenetére
Már az RMX2202_11_F.09-nek kéne érkeznie (vagy a még újabbnak).
-
rigoberto
őstag
válasz
-=RelakS=- #984 üzenetére
Megjött OTA az UI 4.0 és az android13is..
Én most töltöm le. -
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #999 üzenetére
Szia! Nem, minden adat megmarad. Még főverzió frissítés után is!
Rigoberto
Azért írtam le és adtam meg a file nevét is! Ezt ide az eu-ba kiadott ROM! Amúgy is 3 típus van. Tehát aki tud olvasni nehezen nyúlhat mellé! Na meg az inteligens telepítő nem enged ellenörzés nélkül telepedni semmilyen rendszert. Én ezt x alkalommal csináltam azért ajánlottam. De nyilván nem való mindenkinek! -
rigoberto
őstag
válasz
-=RelakS=- #999 üzenetére
Sajnos a 2022.dec.i az nem a naprakész verzió, hiába ezt írja.
UI 4 van már rá és 13as droid..erre kéne rátalálni.. -
rigoberto
őstag
válasz
-=RelakS=- #987 üzenetére
Üdv mindenkinek.
Relaks, jutottál valamire a frissítés kapcsán?
C27es van az enyémen is, azért kérdezem.
Én VPN keresztül próbáltam, egyelőre nem jött össze.. -
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #987 üzenetére
Igen az enyém is! A bekapcsolás után azonnal jött 2db frissítés azután mintha lekapcsolták volna a listáról.
Attól kezdve ha jól emlékszem talán 1x jött, valamikor 3 héttel később mint a többinek. Ezek után úgy döntöttem ha kint van felrakom és nem várom meg a vagy-vagy OTA frissítést.
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #984 üzenetére
Neked valami nagyon félrement. A fura az, hogy a 11.C.27 nem is szerepel az EU-ba készült ROM listáján! Lehet a te telefonodon valami fejlesztői ROM van? A C.25 után az f.02 ROM a következő.
A linkelt oldalon ott van sorrendben az összes kiadott ROM!
Neked a GDPR kell ill. az utolsóknál már "EU" jelzés szerepel.
Abban amit linkeltem az nem véletlenül van benne az "EU" jelzés ez a DGPR vagyis direkt ide alakított ROM!
A te telefonod valamilyen ismeretlen okból kifolyólag(sötét közép európai vagy balkáni internet) miatt lehet megakadt a droid 12-nél.
Amit linkeltem mind tökéletesen működik a telefonommal ugyanis én mindet felraktam a letöltés->helyi frissítés módszerrel. Nyilván több GB méretű a file így inkább érdemes WIFI hálózaton letölteni a telefonra, vagy ha van pl. egy fix letöltési út mondjuk PC->böngésző akkor azzal. Utána a telefon "download" könyvtárába bemásolni. Ezután a "helyi telepítésnél ezt a file-t kijelölni és onnantól a telefon megold mindent. A telepítés maga kb 5-6 perc ez a letöltött .zip állomány kicsomagolásával együtt értendő. Tehát ez nem egy bonyolult művelet, bárki tud párszor tapizniJa ami kimaradt! Mivel a telefon tökéletesen tud mentést OTG csatlakozáson keresztül készíteni érdemes azt megejteni a fő verzió frissítés előtt. Nyilván nem töröl egyik frissítés sem felhasználói adatot de ha van mentés a fő verzió frissítés után, hogy összerázódjon a rendszer érdemes egy gyári visszaállítást csinálni, majd a mentést visszatölteni.
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #975 üzenetére
Szia! Amikor megvettem alig jöttek/lassan csurdogáltak frissítések-javítások. Most valamiért(?) szabályos lett.Nyilván az
OTA nem ilyende legalább van egy hely ahova felteszik és normálisan használható. Azt amiért olyan sok régiós ROM van
és ezek mind fent vannak ez azért nem fér el egy oldalon. A Sony soha nem volt híres a rendszer/javítás követésről. Megbizható telefon de itt véget is ér a dicséret(részemről).
A baj egyébként az egész android ökoszisztémában keresendő!
Ugyanis nem elég az, hogy nem tudnak egy stabil működő rendszernél megmaradni, még a használatos alkalmazásokat is kényszerítik az állandó mókolásra! Nincs olyan alkalmazás ami frissítés nélkül túlélne egy vagy netán (istenkáromlás!!) két android főverziót! Erre épül az egész android társadalom!
Hajkurásszák a felhasználókat az újabb és újabb frissítések fele amikor a telefon hardvere meg egy az éppen kiadott verzióhoz lett összerakva. Ezek közül kivételt csak az éppen adott gyártó csúcskészüléke képez kivételt az "A" brandoknál. Mert az alsóbb szinten már ez sem feltétlen igaz. Ezért amikor eljön a főverzió frissítés és a gyenge SOC-al szerelt telefonok is megkapják az öröm-bódogság nem tart sokáig és hamarosan vagy a telefon hardvere adja fel az állandó magas CPU használat miatt vagy a felhasználó tanítja meg szárnyak nélkül repülni. Ezután újra elindul ez a körforgás egy másik telefonnal "mert az már más lesz" de nem.
Ezért nem veszek már olyan telefont amiben nem a felső kategóriás hardver van.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
-=RelakS=- #911 üzenetére
Egyszer gurult el a gyógyszerem, a százegyegynéhány alkalmazásomnál egyenként kapcsoltam ki ezt a "fícsört"... Az a pár perc szentségelés bőven megérte, azóta (több hónapja) nyugi van. Ha használni akarok valamit, azonnal a kezemre áll az adott alkalmazás.
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #911 üzenetére
Hát ilyen ez a "mesterséges Intelligencia" !
De mi lesz még ha ez valóban egyszer tudatára is ébred
De a legszebb az egészben az, hogy a luzerek ki vannak zárva a saját telefonjuk rendszer file-ból de hálózaton keresztül az ügyes "rendszergazdik" mindent is csinálhatnak a telefonokkal......
Igen is Őrnagy úr! Abba hagyom!
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #909 üzenetére
Szia! De lehet csak az engedélyek között kell kicsit matatni. Az alkalmazás estében az összes értesítést kapcsold ki! Az "adathasználat" alatt kapcsold ki az "adathasználat a háttérben". Vagy az értesítést ilyen felugró üzenetnél ha elhúzod ott lesz egy fogaskerék. Kapcsold ki az értesítést. Ha jól emlékszem nekem 2x jött fel amikor "régen használt" alkalmazást akart törölni. Nem engedtem ill elindítottam csak próbaképp és azóta nem jelez.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
-=RelakS=- #873 üzenetére
Voda, Dunaújváros ugyanez vagy hasonló a tapasztalat! Ugyanazon a helyen de szó szerint kb 5-10 cm különbséggel egyik nap ahol tegnap tökéletes, akadásmentes internetezést biztosított ott a következő nap internetet dobál el, ráadásul mindegy, hogy 5G, 4G, H-ra van belőve a hálózat...
Lehet ez nyílt tér vagy egy üzem "vasbeton-dzsungele"...
Inkább hálózati gond, mint a telefoné!
Infinity World díjcsomag.
Máskor meg napokig tökéletes...
Kb. 1-1,5 hónapja kezdődött ez a mutatvány a vodánál... -
blueye
veterán
válasz
-=RelakS=- #873 üzenetére
Regi telefonban OK volt?
Csaladban voda nem tokeletes mostanaban.... -
blueye
veterán
válasz
-=RelakS=- #869 üzenetére
Melyik szolgáltató és hol?
Én telekommal használom leginkább BP és környékén, nem volt ilyen gondom. -
Wallenberg
senior tag
válasz
-=RelakS=- #869 üzenetére
Azt még egyelőre nem nagyon néztem. Itthon majdnem full a térerő. Holnap megyek be a városba és nagyáruházba. Majd meglátjuk. Hangszórója rendben van úgy néz ki
-
bostone
addikt
válasz
-=RelakS=- #821 üzenetére
Ráengedtétek?
Nekem minden frissítést követően újra kellett rakni, mert valami beakadt. -
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #808 üzenetére
Hát az még áprilisban volt. Hó elejétől már a C 17 van. Nyilván nem jelenik meg minden telefonon. Én csak a linkelt oldalról szedem le PC-re majd másolás a telefonra és helyi telepítéssel rakom fel. Így is megy a csattogtatás a "szuper" SOC
izzad rendesen mire kicsomagolja. De hát ennyi jár a pénzünk-ér...... Gyenge forint gyenge hardver
-
everest140
tag
válasz
-=RelakS=- #808 üzenetére
Nálam is tölthető már, köszi hogy szóltál. Amúgy én 1 hete néztem és még semmi frissítés nem volt.
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #665 üzenetére
Szia! Nálam mint írtam a C12-óta az éjszakai időzített kikapcsoláskor nincs merülés, legalább is mért és kijelzett nincs! A múltkor direkt 23 óra előtt vettem le a töltőről a teló kikapcs reggel pedig 100% volt a töltöttség. De mint írtam ez a C12 frissítés óta. Biztosan megnézték a felrakott youtube videómat is
-
blueye
veterán
válasz
-=RelakS=- #665 üzenetére
De, lehet
A lenyeg az h 3% toltottseg vesztese egy ejszaka alatt nem hiba. -
dredjudge84
őstag
válasz
-=RelakS=- #657 üzenetére
Ok igazából már csak az utolsó kérdésemre lenne jó egy segítség. A kérdés érinti a sima gt telefont is.
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #627 üzenetére
Ez nem a gyári rádió ez egy 2din-es androidos fejegység. Android 9(?) van rajta de kb mindent tud amit a teló ezért csak kihangosításra használom menet közbe a telóval összekötve. Annál megy az offline GPS és zene együtt simán. Menne az online is ha adnák neki netet. De azt csak itthon kap wifi-ről ossza be magának
De míg a honor tudta az automatikus kapcsolódást ez nem tudja.
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #625 üzenetére
Ja a kocsiban az autórádió minden alkalommal egy külön tortúra! Ha beülök és nem kezdem el b@szogatni a telefont, hogy ugyan legyen már hajlandó az eszközhöz csatlakozni akkor soha nem kapcsolódik! Mivel a "kapcsolódás mindig" nincs a menüben. Hiába adtam meg minden engedélyt. Ez ugye olyankor amikor 5-10 helyre megyek egy nap és minden alkalommal amikor kijövök ezt újra megcsinálni kezd unalmassá válni!
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #623 üzenetére
Ó ne aggódj nekem a zsebemben csinál olyat, hogy önkényesen lekapcsol rezgő vagy teljesen néma módra! A kijelzőt meg fogatom mint a rubik kockát de csak a bekapcsolóra jelzi, hogy "várja az ujjamat! Természetesen nem old fel így a harmadik próbálkozás után számkód! Próbáltam kikapcsolni akkor meg a zsebemben aktiválta a hívást! Az arcfelismerést hááááát hagyjuk! A kollégámmal utaztam akkor én anyós ülésen. Volt egy üzenetem, nagy nehezen kibányásztam a telót a zsebemből amikor végeztem csak a lábam közé raktam mert nem egyszerű ülve zsebre rakni. Természetesen power gomb kijelző lekapcsol! Aztán pár perc és a telefonon hangosan megszólalt a segéd angolul, hogy "segíthetek?"
Nem tudtam akkor, hogy sírjak a pénzem után vagy röhögjek, hogy a telefon felismerte az ágyékom és segíteni akart!
-
dredjudge84
őstag
válasz
-=RelakS=- #606 üzenetére
Ja hát ez ilyen kérlek maradj ügyfelünk ajánlat volt, mert le akartam lépni. De 1500-ert 100 perc plusz hálón belül ingyen plusz 15gb net nem rossz.
Amúgy megjött a csere telefon, ennek is foltos a kijelzője fekete képnél. Ja, és ez se kapcsolt be a dobozból kivéve, annyira le volt merülve.
-
dredjudge84
őstag
válasz
-=RelakS=- #604 üzenetére
Flotta Basic special.
-
blueye
veterán
válasz
-=RelakS=- #567 üzenetére
Lehet h igy van. Ki tudja vki probalni?
-
novinyul
veterán
válasz
-=RelakS=- #561 üzenetére
Bekapcsoltad az OTG-t?
-
dredjudge84
őstag
válasz
-=RelakS=- #561 üzenetére
Na hát én is ezt mondom. Nekem se működik a Samsung átalakító.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
-=RelakS=- #252 üzenetére
Poco f1-el ugyanez a szitu.
Mármint random újraindulások, enyhébb esetben zárképernyő...
Rendszeres az x, y, z alkalmazás állandóan leáll üzenet.
Factory reset, szoftver újrahúzás megvolt recoveryből, semmi. Egy darabig jó, (van, hogy egy hétig), aztán jön a f*s cunami... -
gangstagergo
senior tag
válasz
-=RelakS=- #445 üzenetére
Ezért irigylem az Apple tulajokat
-
gangstagergo
senior tag
válasz
-=RelakS=- #442 üzenetére
Valóban kicsit macerásabb az átköltözés. Manapság minden androidos telefonnál ez gond főleg akkor ha más gyártóról költözik át az ember.
Így két nap nyomkodás és beállítás után engem megvettek a Realme-nél. Huawei rendszere után ez is baromira egyszerűnek tűnik. Baromira erős a rendszer chip és hihetetlen, hogy milyen emulátoros képességekkel rendelkezik . Igen ez nálam egy külön preferencia volt, hogy ezen a téren toppon legyen
Kamerás képességeit még nem volt lehetőségem tesztelni de baromira keveset fotózok emiatt nem várok csodát. Komolyabb játékoknál érzékelhető a melegedés de engem ez nem zavar. Korábban szó volt banki alkalmazásokról müködnek-e és itt megjegyezném, hogy az Unicredit biometrikus azonosítója működik
-
A tumi
tag
válasz
-=RelakS=- #442 üzenetére
Köszönöm!
-
Lozi8
tag
válasz
-=RelakS=- #406 üzenetére
Ez az, köszönöm.
-
novinyul
veterán
válasz
-=RelakS=- #404 üzenetére
Hasonlót használok én is
Azóta nyugság van
-
WolfLenny
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #404 üzenetére
Mikor rendelted?
Én kb. 3 hete..
Csak annyit fizettél ami a honlapon van? Vám, áfa nem jött rá? -
novinyul
veterán
válasz
-=RelakS=- #384 üzenetére
Én mindkettőt megcsináltam.
-
novinyul
veterán
válasz
-=RelakS=- #382 üzenetére
Nem használod sűrűn, akkor ki tudja lőni. Amit használok, azt nem engedem altatni, meg megy rá a lakat.
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #361 üzenetére
Szia!
Sajna nem az időjáráson múlik. Nekem itthon soha nem volt térerő gondom. Az összes telefonomon full térerő van csak ezen hiányzik már most egy pálca. Ez azt is jelenti, hogy ahol eddig még tudtam beszélni ott ezzel már gondok lesznek. A jövő heti túrámon kiderül.
Lejött a 3-as android 12-es rendszer. Háát nem tett csodát! Nálam be van állítva a 23-07-ig kikapcsolás. Ezalatt a "kikapcsolt" állapotban 10%-ot merül a telefon. Semmi nincs bekapcsolva se ébresztő se szoftverfrissítési engedély, mégis. Eddig a telóim max 1-2% merülést produkáltak! Az akkumulátor diagramot felraktam a youtube-ra.
Most odáig jutottam, hogy az akkumulátor figyelő/kezelő fost kényszerítetten leállítottam. Holnap meglátom visszakapcsolja-e magát ha igen akkor valahogyan letakarítom vagy jön a fúrógép és kap egy 20-as "likat" a kijelzőn keresztül.................
Nagyjából a kuglinak ~10db alkalmazása fut a háttérben. (nem az android rendszeralkalmazásai) Aztán alapból fel volt rakva egy sor fos többek között amazon, booking, netflix, fosbuk,(ennek 3db apk akkor is fut és zabálja az aksit ha az alap le van törölve!)stb. Ugye ezek nem okoznak gondot a rendszernek de tegyek fel én bármit és futtatnám a háttérben mert kell, akkor már több "figyelmeztetést"(a kedves fejlesztő anyukáját üdvözlöm innen én is) küld a telefonfigyelő mint amennyit a szerencsétlen alkalmazás küldene. Ami megnézve 3-5%-a a teljes fogyasztásnak! Tehát ez a "nagy fogysztás" Az akkumulátor figyelő ennek a többszörösét kéri nem beszélve a többi szemétről, de ugye azokat a fejlesztő "Úr" helyezte el a telefonon így minden rendben. Vagyis ez a telefon csak akkor és annak megfelelő aki nem szeretne mást futtatni csak a gyártó által felrakott alkalmazásokat.
De kérdés mi lesz akkor ha ezek fél év múlva frissülnek? Persze ilyen akkumerülés mellett nálam biztosan nem fogja bírni pedig eddig minimum 2+ évet bírt minden telefonom aksija! -
bostone
addikt
válasz
-=RelakS=- #351 üzenetére
Mindenen gyári launchert hagyok, mert valami kis kellemetlenség mindig előjött, de véget vetettem a bosszankodásnak.
A Chrome?
S10+ alatt olyan szinten laggolt, ha túl gyorsan böktél valamire, kihúzta az ujjad alól az oldalt.
@WlolfLenny:
Engem is rövid ujjakkal áldottak meg, így a viszonylag pici készülékek is gondot okoztak, ezért használok mindig tepsiket.
Nagyon ritkán nézek SOT statisztikát. Mivel keveset utazom, ezért általában találok valahol helyet a töltésre.
Ma csak próbaképp akkukímélő módba állítottam, de a rendszer sebessége így is megfelelt és több százalék maradt a gépben.
Én is úgy látom, hiába a sok negatív jelző a kínai brandek irányába, lassan elfogy a Samsung előnye.
Egyébként nem néztem utána milyen a hazai vagy nemzetközi support.
Két év garancia járt a készülékkel, meglátjuk.
A hazai realme fórumok kevésbé népszerűek, de ez még változhat.
Teljesen véletlenül találtam én is az ajánlatra, mindenhol az S21FE van terítéken.@fekomat:
Neked ez, hogy jött le?
Első indítás után érkezett nálam is egy frissítés, de az még nem ez volt. -
WolfLenny
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #351 üzenetére
Honnan tudom, hogy az egyes programok milyen frekin futnak?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=- #346 üzenetére
Arra azért még kíváncsi leszek, hogy ha kint nincs hófúvás, akkor ugyanott hirtelen fog-e működni. Alléban, gödöllői tesco-ban nem volt gondja.
-
bostone
addikt
válasz
-=RelakS=- #330 üzenetére
Nem vagyok márkafüggő, nincs ellenérzésem egy típus ellen sem.
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #313 üzenetére
Videó a hibáról: link
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #300 üzenetére
Android + telefon saját rendszere + az adott alkalmazás.
Igazából az örökös kényszer arra hogy kíméljék az akkumlátor fogyasztást is lehet gond.
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #292 üzenetére
Szia! Én kikapcsoltam az a kijelző opciót. Felraktam ezt. Én nem érdekel tovább. Ezen x ideig villog körbe a kijelző ha van valami esemény és messziről látom. Viszont van még egy gond ami sokkal zavaróbb! Az óra nem szinkronizál a widgeten! Beállítok akármilyen időjárás(vagy 20db próbálva!) vagy óra alkalmazást és mindegyik órákat késik a telefon idejéhez képest! Nem áll meg de olyan mintha egyik sem lenne képes lekérdezni a rendszer adatokat. Ilyen telefonom még nem volt amin ez ne működött volna! Természetesen minden engedély, háttérben futás, aku figyelés kikapcsolva minden ehhez fűződő alkalmazás esetében.
-
novinyul
veterán
válasz
-=RelakS=- #287 üzenetére
-
svgyula
addikt
válasz
-=RelakS=- #252 üzenetére
Szia! Én tegnap vettem egyet ugyanott 10 perc alatt. Azóta kétszer csináltam gyári visszaállítást-> gyakorlok rajta. A hardver valóban gyors. Viszont az ujjlenyomat olvasó hááááát nem a leggyorsabb!
Gyorsan reagál viszont a felismerésre sok idő kell! A Honor20 oldalsó érzékelője ehhez képest egy cikázó villám! Azt ahogy a kezembe vettem mire odafordítottam a kijelzőt már minden ott volt. Ennél 2-3mp-ig bámulom a sötét kijelzőt és várom a "coddát".
Ma próbáltam este egy 6!éves képet megismételni amit este az udvaron a sötétben a ház és a holdról készítettem a régi honor 6 telóval, hát nagyon nem sikerült! Azt sem értem, ha beállítom a szegélyen a körbe futó fényt mint "értesítési fény, akkor az miért áll le egy körbetekerés után? Nem kellene addig menni amíg a telefon közelébe érek és látom, hogy volt esemény? Ezért fel kellett raknom egy másik alkalmazást. Ez ugyan működik és ugyanezt csinálja de nem áll le! Viszont, hogy ne legyen azért minden jó, ha fel akarom oldani azt csak a bekapcsoló gomb megnyomása után tudom
A alkalmazás lefedi a kijelzőt és csak a bekapcsoló segít. Ja de csak akkor van így ha megy a jelzés, ha nincs jelzés akkor megy a feloldás simán! Hát eddig jutottam ma..... -
novinyul
veterán
válasz
-=RelakS=- #277 üzenetére
Telefonklónozás alkalmazással át tudsz vinni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Viszonylag sok mostanában az érvényes ajánlat ebben a kategóriában, amihez most a Realme GT 5G is magabiztosan csatlakozik.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- iPhone topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest