- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
larryking
üzenetére
dettó, nálam ezelőtt egy wd tv live streaming médialejátszóm volt ezelőtt a samu tv-re kötve de lecseréltem egy pi-re és 100x kényelmesebb a használata
nagy előnyei a wdtv-vel szemben:
a tv távjával vezérelhetem (tökéletes hdmi cec támogatás, főleg samukon)
a tv 1 amperes usb portjára van kötve, azzal együtt indul és csukódik le, annyira keveset fogyaszt hogy gyakorlatilag nem is lenne sok értelme lekapcsolgatni, a wdtv standby-ban 7 wattot zabált! és nonstop abban volt mert teljesen lekapcsolva cca 1,5 perc míg elindul az a szar
kiváló 24p támogatás, ezt a wdtv-ken kívül csak a drágább sigma-s lejátszók vagy a med8er-ek tudják rendesen
az openelec (minimális linux disztró ami csak az xbmc-t futtatja) amivel használom sokkal testreszabhatóbb mint bármelyik médialejátszó, kismillió bővítmény érhető el hozzá
egyedüli hátránya hogy nincs hardveres dts dekódolás mert raspiéknak nem sikerült megegyezniük a dolby-val, így azt vagy szoftveresen végzi a masina vagy pedig kiküldi hdmi-n (ehhez viszont dts kompatibilis vevő kell)
nagyobb hd anyagoknál szoftveres dekódolás mellett akadhat a lejátszás de ezen segít egy kis overclock, nem veszik vele a garancia!
viszont engem a dts lejátszás a legkevésbé sem érdekel mert az esetek 99%-ában 1-2 gigás sorozatrészeket/filmeket nézek mp4, mkv formátumban, soha egyikkel sem volt problémám
-
mr. w.
csendes tag
válasz
larryking
üzenetére
az ebayen van egy lengyel eladonal.
en ebbol hozatok mert eleg suru a led es kulturaltan osszevan rakva. de ha van affinitasod es foleg idod hozza akkor kb a felebol osszerakod
ledet meg talasz idehaza is. nemakarom reklamozni oket de innen vettem par cuccot eleg megbizhatonak tunnek. leddiszkont....mas: ha ismer valaki ugyes ANDROID PROGRAMOZOT, legyenszives jelezze privatba. terveztem egy sajat zenelejatszot es lekene kodolni
tobbit maganba v szemelyesen. koszonom a segitsegetek! 
-
Kroni1
veterán
válasz
larryking
üzenetére
Nekem is úgy volt eleinte, de sajnos nem jó nálam ez a megoldás: szoktam néha felvenni a TV-ről a rá kötött HDD-re amikor nem vagyok itthon. Amikor hazaértem mindig azt láttam, hogy megy a TV, aztán kiderült, hogy amint kezdődik a felvétel és áramot kap USB-n a Pi az bekapcsolja a TV képernyőjét is! Akárhogy próbáltam állitgatni OE alatt a HDMI CEC funkciót mindig bekapcsolja a TV-t!
Ezen kívül meg Hyperion is van már kialakitva nálam, és LEDekkel együtt már kevés neki az a kakaó amit a TV USB portja tudna biztosítani. Ezért nálam most egy külső tápegységről mennek a LED-ek amit lehet fel le kapcsolgatni, a Pi meg hogy ne kelljen kikelni az ágyból egy telefontöltőről megy 0-24h-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Futás, futópályák
- Depresszió, szorongás, pánik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ledet meg talasz idehaza is. nemakarom reklamozni oket de innen vettem par cuccot eleg megbizhatonak tunnek. leddiszkont....
tobbit maganba v szemelyesen. koszonom a segitsegetek!