- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Érdekes ez az rTorrent dolog.
Én qbittorrent-nox-ozok. Ez a qbittorrent parancssoros kliense, mely egy tetszôleges porton fullos weboldalként adja a gradikus GUI-t bármilyen böngészô alatt, ahonnan ô vezérelhetô. Apache sem kell alá.
Ez a kliens oldalon látott GUI. Teljesen fullos, mint az alkalmazás maga, fájlt is lehet feltölteni neki (mármint torrent fájlt).Szerk.: az asztalin lévô klienssel a gyorsan lejövô motyókat lerántom. Ami viszont ritkaság, kevés seed, lassú, stb... azt beadom a Pi-nek, aztán szedegetheti szépen éjjel-nappal, akár modem sebességgel is, mint a hôskorban. Legalábbis nálam ez 1 féle felhasználási mód, úgyis wifin van a sarokba eldugva, nem az 1000-es neten kábelen.
-
Dißnäëß
nagyúr
Lehetne ebből esetleg egy összefoglalót építeni, vagy beépíteni meglévőbe, pl. a Raspberry Pi topic-ban, hozzátéve Kendek okosságait is. Hasznára válna mindenkinek, ez "csak" egy blogbejegyzés, az RPi topic elbírná.
Vagy ennek a blogbejegyzésnek a linkjét ott megadni legalább az összefoglalóban. Na be is írok oda rájuk.. (De akkor ezt a blogbejegyzést még mindig frissíteni Kendek cuccaival, hogy meglegyen egy teljesebb összkép).
-
Dißnäëß
nagyúr
Nálam egy htpc/Roon Core épül miniITX x86-on, és két Pi4/4G lesz Ropieee-vel a két lejátszásért felelős végpont az USB-s DAC-ok előtt (multi room felállás).
A saját Pi4-em már minden vót. Armor passzív ház a legjobb a világon, bár a GPIO-kat betakarja, így a 40-tűs "IDE" kábel nem megy már rá, csak némi finomabb fémreszelést követően, erre gondolhattak volna.
NAS-nak én nem használom, ZFS van Ironwolf-okkal, meg ECC RAM-al, a Pi-ken nem ECC a memória, így úgy döntöttem, ejtem a dolgot, mivel a ZFS többet ér nekem, mint a Pi maga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest