Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafoka
tag
Na végre én is Raspberry tulaj lettem (ill. leszek, mert kb. egy hónap mire megkapom
). Viszont a hozzá kapható házak nem tetszenek, úgyhogy inkább terveztem magamnak egyet, amibe befér egy usb hub és egy 2,5" hdd vagy ssd is. Viszont ez egy zárt doboz lenne, majdnem 0 szellőzéssel. A kérdésem hogy szerintetek kell bármilyen aktív szellőztetés a Pi-nek? Arra gondoltam, hogy rakok rá chip hűtő bordákat, ill ha kerül mellé hdd akkor az is kap valami bordát, de kíváncsi vagyok aktív felhasználók véleményére is. Csatolok két képet, hogy lássátok miről van szó:
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest