- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Hát ja, sajnos egyik sem tökéletes. A raspi gyengéje az usb, amin osztozik minden (lan, külső adattároló is). Az allwinner cuccoknál van natív 100-as vagy akár 1000-es hálózat, meg natív sata kapcsolat. Viszont a video támogatás valamivel kiforratlanabb. Az a biztató, hogy úgy olvastam nyílt drivereket fejlesztik a mali zárt megoldásai kiváltására. Korábban valami androidos drivert wrappelő megoldás is volt.
A cubie vagy olinuxino esetén is lehet csak boardot venni és gpio meg más kapcsolattal rákötögetni a saját megoldásokat. Egy csomó dolgot viszont eleve támogat, ami a raspinél még külön összerakandó, ha szükség van rá.
Desktop gép helyettesítésére egyik sem alkalmas, mert az X grafikus felülethet nincs egyikhez sem olyan driver, ami kihasználná a képességeiket. Ha majd a wayland vagy hasonló nevű rokona kijön rájuk, akkor már lehet egyszerűbb desktop felület is jól megy majd velük.
szerk: nekem két málnám van, de többszöri nekifutásra is beleütköztem a bugjaiba. Hamarosan megpróbálkozom egy olinuxino a20-as lime boarddal, bár ott várható nemsoká egy újabb változat állítólag, azt lehet kivárom. A raspiból meg esetleg webkamerát csinálok
Konyhai médiajátszónál a raspi-t átváltottam androidos stickre, mert azon alapból többféle multimédiás forrást elérhetek (tv szolgáltatók appjai például: mindig, eurosport, tv go, zeneszolgáltatások, de xbmc is van rá).
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPad Air 13" 2025 256GB WiFi M3 Asztroszürke (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 ÉV GARI
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Eladó Gaming PC Ryzen 7 7800X3D, RX 9070XT, 32GB RAM
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest