- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
válasz
Engineer086 #65 üzenetére
. Köszi! Nekem meg nagyon tetszik még pluszba az, amijt az egér aljával műveltetek! Jó ötletnek tartom
-
Ramses07
Modder
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok dicsérő írásokat!! Örülök, hogy mindenkinek tetszik!
Így utólag, ahogy Bari is írta nem szívesen adnám oda az egeretInkább megtartanám
-
Ramses07
Modder
Tudom, hogy nem drága és ezt a boltot ismerem is. Csak nem akartam rendelni, mert lett volna néhány kérdésem az eladótól egy makett boltba (szakmai tanács) De ahova elmentem ott nem volt e fekete, se sötét szürke, a másik két bolt megszűnt, szóval ez vicc. Ráment két napom a festék utánajárásra és üres kézzel tértem haza....Ezután még egy kreatívba is megpróbálkoztam, de ott se...így hát maradt az akril..
OutsideR : Lehet az akrill festékkel is szépen dolgozni, csak tudni kell hogyan
Köszönöm, hogy dobogósra méltatod
-
Ramses07
Modder
Köszönöm mindenkinek, de a közeletekbe se érek
, a ti munkáitok azért brutálisak
A festés is meghiúsult sajna, így csak vízfestékkel lett festve, majd ezután lakkozva lesz. Ezt a gyurmát (amit rudi nagyon pontosan belinkelt) pillanatragasztóval raktam fel, így elég stabilan rajta van. Persze mindent előtte hosszasan tesztelnem kellet különböző anyagokon, más-más ragasztókkal, de a loctite nyertAzért remélem a festés is el fogja nyeri a tetszéseteket
Viszont ennek az anyagnak a hátránya az égethető gyurmával szemben, hogy nagyon kopik, ezért kell rá egy védőréteg.
-
Ramses07
Modder
Soccer-Tv, BaluC: Örülök, hogy ennyi mindenkinek tetszik! Pedig azt hittem, hogy ezt a stílust nem is nagyon fogják ismerni
-
Ramses07
Modder
-
Ramses07
Modder
válasz
Engineer086 #14 üzenetére
Köszönöm!
Csak most kissé idő hiányában szenvedek. remélem be tudom fejezni....
-
Ramses07
Modder
Köszönöm mindenkinek, hogy ennyire tetszik nektek!!
Nem hittem volna, hogy díjazzátok az ötletemet
Azért szerintem a Bari alkotása, az valami fenomenális!!
Meg persze Jones minimal alkotását sem szabad figyelmen kívűl hagyni!!
-
Ramses07
Modder
Köszönöm mindkettőtöknek!!
Sajna nekem is kevés az időm, mert meló van bőven, meg én is közben egy gépet építgetek...
De azért amit tudok kihozom magamból!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged