- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
namost, attól, hogy valakinek van 3k usdje a gépére még nem biztos, hogy van 45-60k usdje egy új lakásra is, amibe befér egy 2-3 m3nas asztal
20-35nm2es legénylakásban az már nagyon necces: nagyvárosokban meg a nagyobbat családosan veszik.
27es 1080ps monitor itt olyan 100k, a 30"asok tényleg drágábbak, de se káva, se extrém helyigény. másik, nem munkára meg ott vannak a TVk, sokkal jobb panelekkel.
létjogosultsága van, csak a kérdés, hogy használ valaki egyáltalán ilyet? emiatt a kérdés, hogy ph!n próbálta már valaki, mert tudomásom szerint azért ilyen kártyák akadnak. viszpnt, eyefinitit használóval még nem találkoztam.
másik kedvencem meg a 3x19" indok: nekem már van kettő itthon, viszont 5:4es 19"est szinte lehetetlen kapni, ami meg van.. nos 45ért tn+filmes az szerintem rablás.
-
proci985
MODERÁTOR
az még a 2560x1600nál is másfélszer nagyobb pixelszámot jelent. viszont egy három monitoros 19"es konfig megfelel egy 30"asnak pixelre.
és azért az se éppen kis asztalfelület. nálam a két 19es képátlója összeadva 82cm. és azt se szabad elfelejteni, hogy 3 darab 24"es baromi nagy helyet foglal az asztalon.
cikkhez: nagyon alapos, minőségi cikk. megérte rá várni.
MZperX75: két monitort egyedül a supreme commander 1-2 támogat, játszani az nagyon rossz választás. egyébként meg lehet a multimonitorral reklámozzák őket, de őszintén, hány embernek van itt a phn akár három monitoros konfigja? én nem tudok senkiről. két monitorral vagyunk maroknyian, de az meg nem játékra van kitalálva (középen a vonal, szóval stratégia kivételével nem jó megoldás, de stratégiából meg van egy szem progi ami támogatja ezt a felállást).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- E-book olvasók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest