- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
-Válasz és indoklás
-Mi működik?
-VirtualiSUN jobb
-VégeredményMert a prospektusokban nincs ilyesmi reklámozva.
A pöccre nálam azt jelenti, hogy amire szeretném, tudom használni. Tehát arra, hogy a radeon kártyám és a vele járó alkalmazások mellett az nvidia és az őt támogató, engem érdeklő programok menjenek egy gépen belül.Ami nálam hibátlanul megy.
Fizikailag van két kártya, 4850 a 16x-os slotban, 8600gt a 8x-os slotban (Ga43ep-ds3), (de fizu után jön a 8800gts) Az xpsp3-ra rendesen fel van téve a radeon 9.4cat. Az nvidia driverek nincsenek. Mehetne fel a radeon driver mellé az nvidia is, de jobbat tudok!A SUN virtual machine-ben csinálok egy xp-s gépet. Mikor kész , látja mindkét kártyát. Ide pedig az nvidia drivert, a cuda-t és a phisycs drivert teszem fel. (fw182) ezután a virtuális gépben a radeont letiltom az eszközkezelőben. Ha játszanék, akkor a gazda xp-ben is feltenném a fizika drivert, de nekem csak a cuda kell. Ezért a gazda xp-ben pedig letiltom az nvidiát.
Most van egy gazdagépem a Radeonnal "képesítve" és van egy virtuális gépem, hardveres Nvidia támogatással. Ezek után a két xp teljesen önálló munkaállomásként működik, mindenki a saját gpu-jával. A Radeonon megy amit a Radeon támogat. A V-xp-n pedig minden Nvidiás okosság otthon érzi magát. Így betonstabil.
Viszont mehet, kérdésedr válaszolva, a radeon mellett az nvidia is a korábban leírt módon.
Csak a virtualizációs okosság nekem is új és nem akartam segget csinálni a számból. Inkább alaposan kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- YouTube
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest