- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
ProEvoFan #10 üzenetére
Pont ugyanígy érzek én is!
Ha annyira szimulátort akarok, akkor beülök a kocsiba, de gépen már ne kelljen olyan nehezen vezetnem, mint egy GTR-ben vagy Richard Burns rallyban, mert attól megőrülök!Még a Colin McRae-k úgyahogy kiegyensúlyozottak voltak, de már ott is volt olyan eset, hogy nem tudtam végigmenni a pályán.
A Grid meg fantasztikus volt, csak meguntam. Végigvittem egyszer és elég is volt. A sok Le Mans 24 órás verseny ami igazán untatott, de már a résztvételi pénzért megérte végigmenni.
-
katt777
félisten
Ez egy jól sikerült szar, még arkádnak is vacak (játszottam arkád autós játékokkal is). Össze-vissza viselkednek az autók, két hasonló kanyarban akár homlokegyenesen eltérően, vagy pl. éles kanyart be lehet venni 200-zal, egy hosszú, elnyújtottról meg elszáll az ember 150-nel is. Azt hittem, elfelejtettem vezetni, aztán irány Spa, Murciélago GTR, de ugyanez GTR2-ben, és máris helyreállt a világ rendje. Mert az autóverseny, még arkád módban is, mert van neki olyan. Azaz, ha valakik értenek a valós fizika leprogramozásához, meg tudják csinálni, nem a tehetségtelenségüket adják el "arkád"-nak.
Mindemellett a játék úgy csal, hogy a Need for Speed-ek sírva könyörögnek a receptért.
A grafikája tényleg szép, de attól, hogy a szart szépen becsomagoljuk, még szar marad.
Szerintem próbálj ki inkább egy valódi autós játékot. De persze ha ez tetszik, játszd újra többször, nem beszéllek le róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest