- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Köszi az infót! Ezek alapján még inkább úgy gondolom, hogy elég pontatlan lehet - mondjuk az nem mindegy, hogy egy irányba csal (az azért elég jól kezelhető), vagy mindkét irányba (±) szór a valós értékhez képest. Utóbbi mondjuk amiatt nem igazán valószínű, mert akkor időnként "ugrálnia" kellene a pulzusnak, az meg nem elég életszerű - persze egy x pontos simítással helyre lehet pofozni azt is
.
#21: Az előbbit a legtöbb ember még el tudná érni (az átlagemberek max. pulzusa 170-180 között lehet), 30 alatti nyugalmi pulzusról (konkrétan 28) még csak egyetlen egészséges embernél hallottam.
-
bteebi
veterán
Pulzusmérő fülhallgató?
Hogy mik vannak!
Nehezen tudom amúgy elképzelni, hogy pontos értékeket mérjen, de valószínűleg megoldották valahogy. Egyébként nem is lenne rossz, már csak emiatt se:
"Ráadásul még a hagyományos, zenehallgatós sportágak mellett szóba jöhet az úszás is, hiszen a készülék vízálló".
Úszás közben mondjuk már végképp nem tudom elképzelni, hogy pontosan működjön, de zenehallgatáshoz mindenképp lehet jó egy vízálló mp3 lejátszó társaként.
#13: Pedig az adott pulzustartományon belüli sportolásnak igenis nagyon sok haszna van, persze elsősorban akkor, ha fejlődni, vagy esetleg versenyezni szeretnél. Az már más kérdés, hogy ha van némi tutinod, akkor jó közelítéssel te is érzed, hogy nagyjából milyen pulzussal edzel. Amúgy meg nemcsak az őskorban, de még 100 évvel ezelőtt se volt több 70 évnél a születéskor várható élettartam. (A nagyon intenzív emelkedés persze nem a futásnak, és végképp nem a pulzusmérésnek köszönhető.)
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest