Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
Köszi a kijavítást. Szóval a PS3 előremutatásából eddig mit is láttunk? Egy felhasználó számára a végeredmény fontos egy konzolnál, nem a tech. adatokkal dobálózás. Tehát sajnos továbbra sem látszik a PS3 előnye, ez is tény, nem csak a számok
PS3 vásárlás küszöbén álltam, de a végén csak X360 lett. Nem bántam meg, amire nekem kell, arra a BOX lényegesen jobb. Sajnos.
-
wolruf
őstag
Na a felvetett kérdésed jó. No meg az on demand cuccok. X360-ra megvettem egy csomó on demand játékot, nomeg ott vannak az XBLA címek. Kérdés, hogy átvihető lesz-e mindez. Remélem igen, remélem tényleg rendes lefele kompatibilitás lesz benne
PS-esektől csak a Yakuza-t irigylem. De azt nagyon
-
wolruf
őstag
Annó a PS3-nál is erőltették ezt a sokkal komolyabb architektúra, sokkal erősebb vas, mint a ,,PC-ből mókolt X360" dolgot, aztán a végleges programoknál sehol sem látszik eltérés. Sőt, egyes esetekben az X360 szebben jelenítette meg azt, amit épp' csinált. Lehet dobálózni a nagy hardveres szavakkal, de a végén úgyis az dönti el, hogy lesz-e érezhető diffi a két gép között. Aki valamilyen konzolt vett az eddigi exkluzív címek miatt, az várhatóan úgyis azon a vonalon marad (én pl. Forza mellett voksoltam, mert a GT számomra a PS2 verzióban még jó volt, a PS3-as már nem). Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest