Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nálam a játék a fő prioritás, és mivel nincsenek felkészítve a régebbi játékok az amd új szériájára (crysis 3 talán 2013-ban kapta az utolsó javítást?), így élből letiltottam az smt-t (nv driver miatt is). amikkel én játszok, azok 6 szál fölé nem nagyon mennek, ezért esett r5 1600-ra a választás. gta 5-nél teszt erejéig bekapcsoltam az smt-t, és min fps-ek szemre és érzetre sokkal rosszabbak lettek, pedig legalább 2 hetente patch-elik. nekem fórum alapján az jött át, hogy inkább hátrány a játékoknál a ht pár kivételt leszámítva. 4 magnál még megdobhatja az átlag fps-t, de min fps-nél visszaüthet, és én csak vsync-kel játszok.
persze tesztelőként mindenképpen a gyári állapotot kell prezentálni, az smt/ht off-ra inkább oc-hoz hasonló extraként kell tekinteni.
vedd egyfajta javaslatnak, hogy akár ezt is meg lehetne nézni oc mellett a játékoknál. -
törölt tag
válasz
elfelejtette #494 üzenetére
ha már ennyire a másik zsebében turkáltok, akkor jelzem, hogy a rendezvényekre vannak "szponzorok".
ha megnézel egy akármilyen rendezvényről szóló hírt, akkor az alján szokott lenni egy xy támogatta reklám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest