- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Ez csak az m$ programokra jellemző. Idióták. Én is múltkor akartam vlite-al faragni egy win7 telepítőt, a telepítő a legvégén szállt el, ilyen hibaüzenettel: "Egy vagy több komponenst nem sikerült megfelelően telepíteni, a telepítő újraindul" köszönöm b+meg ebből aztán sikerült rájönnöm hogy mi az...
Meg múltkor is sxstrace-nél, kiírja amikor el akarom indítani a trace-t hogy, "unknown error", mondom mi az anyád? Aztán rájöttem hogy kipróbálom az szokásos dolgot... run as administrator... persze hogy ez kellett neki.
Meg régen kiírta hogy xy dll hiányzik, vista óta már csak annyit hogy probléma van az alkalmazás konfigurációjával, és sxstrace-el meg dependency walkerrel kell külön keresgélni a hiányzó librarykat.
"Mondjuk sokszor azért is elmarad ez, mert a mai primitív programozási nyelvekkel még gyakran elég sok plusz sallang ezt megoldani"
Annyira nem... inkább azért marad el, mert leszarják.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest