- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pIIrash
tag
Már le akartam írni, mielőtt valaki megkérdezi.

A legutóbb partíció átméretezés közben (nem Windows alatt) áramszünetet produkáltak. Ezzel még nem lett volna gond, csakhogy következő indításkor elkezdett ellenőrizni a CheckDisk. Felesleges mondanom, hogy ilyen esetben TILOS engedni a ChkeckDisknek, hogy ellenőrizze a lemezt. A gond, hogy én a kérdés feltevés pillanatában épp kávét raktam fel. (CheckDiskes százezer sor. Javítás, javítás, javítás ............)
Természetesen olyan jól megjavította, hogy soha többé nem lehetett elindítani a Windowst.
Azt hozzá tenném, hogy az utolsó ember vagyok, aki újrarak egy Windowst. Megpróbáltam mindent. Teljes javítás. Fájlok pótlása. Registry gyári visszaállítása.
Sajnos nem volt róla image fájlom (Norton Ghost, stb.).
Így végül 1 nap küzdelem után feladtam és újraraktam a Windowst.
A gond: megfeledkeztem róla, hogy van 3 darab titkosított fájlom.
Azóta sem lehet hozzáférni. Sem AEFS, sem saját használatba vétel, stb. nem segített.
Persze erre megoldás a kulcsfájl létrehozása és elmentése ilyen esetekre.A Windows által használt titkosítás tökéletesen megfelelő!
Inkább az a gond vele, hogy közvetlen a gépről illetve közvetett módon (valamilyen) programon keresztül mindig elérhető. Fogja a figura és beolvassa a fájlt tartalmát, majd továbbküldi azt. Így már nincs titkosítás, nincs jogosultság.
Vegyünk egy példát. Figura hozzáfér a géphez és csinál egy keresést valamilyen általa írt programmal. Ez a keresés csak a titkosított fájlokra keres rá (ez is egy attribútum, mint a rejtettség , szóval nem nehéz). Megvannak a fájlok, így mint rendszergazdaként belépett felhasználó, fogja és úgy másolja át a saját adathordozójára, FTP-re, stb., hogy ne másolja vele együtt a jogosultságokat.
Majd teszek fel egy ilyet illusztrációnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi