Új hozzászólás Aktív témák
-
cbm1974
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom az Prestigio 4500 okossal:
A levelezőrendszert nem tudtam használni, ezért reseteltem, vissza akartam állítani a gyári eredetijét. Lekapcsolt, elkezdte csinálni, de mindig visszatér a recovery menühöz, anélkül, hogy végig csinálná a resetet.
A factory mód sikeresen működik, minden teszt jó,tehát a teló hardvere nem hibás, egyszerűen a visszaállító menü nem működik, mintha mindig újrakezdené a műveletet, de valójában nem csinálja meg, csak ismétli magát. Máskor is csináltam már sikeresen és utánanéztem most is, hogyan is kell csinálni, több helyen is rákerestem, ugyanaz a menete:
Kikapcs. után hangerő UP és POWER, majd a robot után kiírja a recovery-t, innen kellene a HOME-al indulnia a visszaállítónak, de annál a pontnál semmire nem reagál, oda nem tudok bejutni, a billentyűk pedig jók!
Hátha valakinek van ötlete, nem szeretném emiatt szervizbe vinni.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged