Prestigio MultiPhone 5508 DUO - nyolc évszak

Bevezető, tartozékok

A Prestigio az utóbbi években kiérdemelte, hogy a felhasználók egyre nagyobb lelkesedéssel gondoljanak a márkanévre. Jó, hát ez azért így talán túlzás, de azt már biztos elérték, hogy a Prestigio név nem cseng ismeretlenül. Az eredetileg még csak alsó-középkategóriás készülékekkel foglalkozó vállalat mára már egész nagy számú készülékből álló palettával rendelkezik, a világon összesen 32 országban van irodájuk, és 70 országban értékesítenek termékeket. A ciprusi székhellyel rendelkező cég nem csak okostelefonok és tabletek, hanem könyvolvasók, navigációs eszközök és kamerák forgalmazásával is foglalkozik. A mobiltelefonok világába viszonylag későn csöppentek bele, ám hátrányukat gyorsan ledolgozták, és most már felső-középkategóriás produktumokat dobnak piacra.

Prestigio MultiPhone PSP5508 DUO kézben tartva
[+]

A modellszámok nem tűnnek logikusnak, a Prestigio viszont elküldte nekünk, hogy melyik szám mit jelent. Jelenlegi tesztalanyunk is ez alapján lett besorolva, az 5508 DUO fantázianévre keresztelt készülékben az első szám a sorozatot, a második kettő a kijelzőméretet jelenti, az utolsó karakter pedig egy indexszámot takar. Az akár a MultiPhone 7500 utódjának tekinthető készülék újfent a kétkártyás piacot célozza meg, a remekbe szabott külső mögött ráadásul egy nyolcmagos processzor lapul, ami megfelelő hardveres erővel ruházza fel a készüléket. A Prestigio véleményem szerint egy új korszakot nyitott főszereplőnkkel, ha ezt folytatja, valóban sikeres lehet, a vonzerőt pedig a biztos magyarországi szervizháttér fokozhatja.

Prestigio MultiPhone PSP5508 DUO hátlap
[+]

Ugyan a hivatalos képviselettől érkező masinához nem kaptunk dobozt, megkérdeztük azért a Prestigiót, hogy mégis milyen meglepetésekkel szolgálnak a vásárlóknak. A csomagban a készüléken kívül egy microUSB kábel, egy töltőfej, egy sztereó headset, valamint egy hátlapra illeszkedő kinyithatós tok várja az újdonsült felhasználót. Az 5508 DUO két SIM-es változatban kerül csak forgalomba, méghozzá rendkívül impozáns, fekete-metál színben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés