- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
KYZRR
őstag
A T-s animációt ki lehet valahogy írtani? Nagyon irritáló ahogy 200 decibellel üvölt mindig. Független ROM-ot talált valaki rá?
-
NoMagix
addikt
Jóformán sehol, a Prestigio oldalán csak akkut lehet venni!
Az Ebay-on és alin van pár kihajthatós bőr tok és vége!
Vettem egy Xiaomi Hongmi Redmi 2 tokot, a méretük 99%-ban azonos, viszont a gombok és a kamera helyeit vágni kellett, valamint a telefon 2 oldalán nem fekszik fel a tok csak a két végén illetve a sarkain, de legalább valamennyit véd!
Adtak hozzá egy fóliát is, annak a közelségérzékelő és hangszóró kivágásai tökéletesen passzolnak, de nem sikerült 100%-an felraknom, mert a mérete pont akkora mint a kijelző, nincs hibalehetőség! -
a telefonhoz honnan lehet alkatrészeket rendelni? egyszerűen sehol nem találok hozzá semmit...
-
oszy
veterán
Megbízható márka ez a Prestigio? Táblagépben gondolkodom...
-
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #91 üzenetére
Nem, egyelőre nem is fogom, soha nem root-oltam egy készülékemet sem.
-
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #89 üzenetére
Ez a része nem izgat, jó a gyári fényképező és QuickPic páros.
-
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #87 üzenetére
A kijelző jól kezelhető, pontos és nincs rajta gyárilag védőfólia, csak a feliratos volt, amit kénytelen az ember levenni, ha valamit látni is akar belőle.
Azt írják, hogy Gorilla 3-as üveg van benne, de ha megkocogtatom, pontosan olyan hangja és érzete van, mint akármelyik eddigi műanyagos telefonomnak.
Eddig minden telefonra kellett valami screen filtert rakni, hogy éjszaka ne égesse ki a retinámat a minimum fényerő sem, most ilyen itt nem kell, a minimum fényerő pont jó az éjszakai használathoz.Szobában elég a 40-50%-os fényerő, az automata fényerő szabályozó elég érzékeny, de nem használom, kicsit sötétebbre állítja, mint ahogy én szeretném.
Játékokból eddig próbáltam a Real Racing 3-at ami zökkenőmentesen ment rajta, cserébe melegedett a telefon.
A Pipo P7-es tabom is rendesen melegszik tőle!Most telepítettem pár progit, a Snap Camera villámgyors de itt is hibás a galéria!
Ha néma vagy rezgő módban van a teló, akkor be és kikapcsolásnál nem üvölt a T-s zene, ezt a Huawei-nél is alkalmaztam a heti egy újraindításnál.
Éjszaka repülőmódban szoktam lerakni a telefont, max 1%-ot esik le az akku reggelre.
Böngészésnél wifi-vel alig fogyaszt valamit az akkuból. -
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #84 üzenetére
Nem próbáltam még!
Majd írok pár sort.Mindig azt írja a frissítésnél, hogy nincs zip file az SD kártyán...
talán a T- keze van benne, talán nem ehhez a verzióhoz van! -
laca7909af
tag
valaki esetleg aki vett ilyen kütyüt ? és írna ide ???
-
laca7909af
tag
kingroot (gugli a barátod) műxik ?
-
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #80 üzenetére
igen, így volt
-
NoMagix
addikt
Éppen ezen gondolkodtam az előbb, csak simán rámásoltam egy üres SD-re.
-
laca7909af
tag
válasz
laca7909af #76 üzenetére
Ezért ne tarts magadba semmilyen infót (se jót, se rosszat), mert segítség kellene...
-
laca7909af
tag
Egyik ismerős tervezi a megrendelését... Sajna sok gond van a telóval szoftveresen.. Kijelzőidő mennyi volt eddig max?
Én Samut használok, nem mernék ilyen ismeretlen cuccost venni.. De ismerős meg csak kínai kütyüket használt elmúlt években. Csak ő nem fórumozik, de jól jönne neki a segítség ezzel a telóval kapcsolatban.. -
NoMagix
addikt
Mondom én, hogy a T keze van benn..., majd valamikor nekiveselkedek jobban.
Egész jól pörgetjük a topikot!
Megrendelted vagy eltántorítottak a dolgok? -
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #72 üzenetére
PSP5454DUO.20141229.14.0.03 ez a szám van, tehát ez még régebbi kell hogy legyen!
A reggeli újraindítás után sokkal nehezebben, lassabban kapcsolódik a wifire
Tegnapig a wifi kapcsoló érintése után azonnal megjelent az ikon és kapcsolódott is, akkor azonnal kapcsolódik, ha a wifi menübe belépek , ki érti ezt! -
laca7909af
tag
Végülis februári az update, biztos fent van már alapból. Lehet hogy pont az update cseszte el a galériát... A beállítások/telefonról menüpontban a build számnál találod a verziószámot, de ha Sd gyökerébe teszed az update-et és nem frissít az is azt jelzi, hogy a legfrissebb szoft van rajta.. Gondolom nem véletlen a nagy kiárusítási akció... Root után egyébként a t-s anim és hang törölhető... Update meg úgysem ledz több, support=0.. Sajna...
-
NoMagix
addikt
Nem megy fel a frissítés, próbáltam 3 alkalommal, nem találja az SD kártyán a file-t!
-
NoMagix
addikt
Please note that update could be applied only for exact version v.1.0.13.
Azt hol látom, hogy a milyénk ez a verzió lenne?
-
NoMagix
addikt
A google fotó rajta van gyárilag, azzal rendben működik a képnézés.
-
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #67 üzenetére
Új kártyát kellett kérnem, még a régi volt az pedig nem ment bele.
A térerővel nincs probléma.
A csomag mined téren rendben volt.
Csináltam egy visszaállítást, de az sem hozott semmilyen változást.
Alapból tele van T-s és más szeméttel a telefon és természetesen üvölt a T-s logó a bekapcsolásnál.
Azt olvastam, hogy kártyafüggetlen a telefon, de ezt nem tudom kipróbálni, bár van egy vodás kártya is, majd belefaragom, vagy bemegyek és kérek egy cserét. -
laca7909af
tag
Google camera azért nem tartalmaz külön galériát, mert a Google úgy gondolja, hogy mindenki a Google Fotókat használja (Ez a Google Play-ről szintén letölthető, próbálj egy Google camera + Google Fotók kombót, hátha jobb lesz !!)
Én a helyedben az SD-s frissítést megpróbálnám, mert van valami nagy bibi, hogy Stock androidon nem megy a galéria rendesen.. -
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #62 üzenetére
OTA-n nem jelez, gondolom a T keze van benne.
Majd lehet, hogy kipróbálom az SD frissítést. -
laca7909af
tag
Vagy töltsd le a prestigio oldaláról és gyári recoveryvel is felmegy..
-
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #60 üzenetére
A build szám vége 14.0.03
-
NoMagix
addikt
Van egy "új" firmware a Prestigio oldalán [link] vajon ez jobb mint a miénk?
Az OTG funkció is jól működik. -
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #57 üzenetére
A beszélgetés minősége nagyon jó, főleg az előző Navon Mizu céges telóhoz viszonyítva!
Minimál hangerője is elég erős a hangszórónak, amikor beszél valaki hozzám!
Végre látom a kijelzőt külsőben napfénynél!!!
Nem ez a világ legjobb kijelzője de elfogadható, leszámítva a görgetési mizériáját!
A mai nap, 10 órája van töltő nélkül, (kb 90%-os volt amikor elmentem itthonról, nem volt teljesen feltöltve)
59 perc kijelző 100% fényerőn, kevés beszélgetés és netezés volt napközben, most 68%-on van az akku.
GPS-t még nem próbáltam, holnap megpróbálom.
A csengés ereje erős, a rezgés is nagyon jó, régen volt ilyen erős rezgésű okostelefonom! -
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #55 üzenetére
Google camera jó, de lassabb mint az alap, ha balra belépsz a galériába az működik, de önálló galéria az nincs hozzá, marad az alap galéria, ahol van rácsnézetben kép, de nagyítva már nincs!
Tehát a legjobb megoldás a gyári kamera és a Quickpick kombó!
Noti leg kék elmaradt hívás esetén és jól látható! -
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #53 üzenetére
Szia,
a Quickpick-nél nem szürke a kocka és a kép is rendben van, viszont a Snap-nál hibás, ha balra tolom az élőképet a galériához, akkor ott szürke minden kép!
Ez szoftveres hiba, annyira nem zavar, majd kipróbálok másik kameraalkalmazást!beraktam egy másik Maxell 4GB-os kártyát, azzal is ez a hiba van a gyári képnézegetőnél.
Ez nem kártyafüggő hiba lesz. -
laca7909af
tag
#51 Ftomm
Kipróbálnád amit írtam, hogy úgy működik-e ? -
NoMagix
addikt
válasz
laca7909af #50 üzenetére
Szia, van kártya, de most nem tudom melyik van benne.
Nálam is szürke kockás a galèria, ezt nem is vettem eddig èszre!
Akku egèsz jó, egy sim van csak . -
laca7909af
tag
Gratula a telóhoz, szerintem is jó ár-érték arányú, főleg amennyiért most a magenta adja !
Használsz benne micro SD-t ? Milyen márkájut ?
Fotózás után, ha megnyitod a kezdőképernyőről a galériát, akkor a kis bélyegképre kattintva behozza rendesen a fényképet vagy szürke lesz az előnézeti kép ?
Akksi nem merül nagyon ? -
NoMagix
addikt
Ma érkezett meg a telóm, azt kell mondanom, hogy egész jó a cucc, kivéve a kijelzőnél jelenetező lassú görgetési problémát!
Azt reméltem, hogy a februári teszthez képest lesz ebben valami pozitív változás!
Számomra méretben tökéletes az ára pedig kárpótol mindenért!
Melós telefonnak tökéletes lesz! -
laca7909af
tag
Nagyon pörög a topik
-
Vjankovics82
senior tag
Mi lehet tudni a készülékről? Valakinek tapasztalata?
-
laca7909af
tag
Hozzászólók között van olyan, aki vett is ilyen készüléket vagy használta ?
-
laca7909af
tag
Telekomnál most olcsóbb az 5454 Duo
-
laca7909af
tag
Aki vett már ilyen 5454-est a Telekom-tól, attól kérdezném:
- fülhallgató volt a dobozban ?
- Noti LED milyen eseményeket jelez, milyen színnel és milyen a fényereje ?
- dual-sim-es (Telekom honlap szerint független) ?
- mindegyik SIM foglalat tudja a 3g-t ?
- kijelző fényereje milyen erősebb napsütésben - mostanában párszor volt benne részünk ?
- kamera minősége ?
- akksi mennyi idő alatt tölt fel a gyári töltővel és mennyit bír (kijelzőidő pl.)válaszokat előre is köszi
-
Cpt. Flint
tag
elég elszomorító, hogy javarészt olyanok kommentelnek (és természetesen negatívan), akiknek nincs tapasztalatuk (legalábbis semmi konkrétat nem írtak) a prestigio készülékekkel.
a márka két tabletjének, egy e-book olvasójának és egy telefonjának használata után én azt mondanám, hogy nem rosszak ezek a termékek, hozzák a kötelezőt simán, alacsony áron.
a garanciával sem volt semmi gondom, egy javítási kísérlet után csere jött, ráadásul magasabb kategóriára, mert a garis készülék kifutott, az árak meg estek közben. háztól-házig szállítással mindezt.a kínából postázott, hónapokig várt, félmagyar, garizhatatlan, stb. készülékek dicsőítése meg sztem nem ennek a topiknak a témája.
-
Mr.Silkó
veterán
.
-
dfdfdf
őstag
prestigio gari szerintem 5csillagos hála a fixitnek. Sajnos tapasztalatból beszélek.
-
kovy79
őstag
Mi lenne, ha a cikkírók a teszt végén két kártyás telefon alternatívájaként két kártyás telefont ajánlanának?
majcsika, neked van egy véleményed, de a másét nem fogadod el és egyből "lecsórózod". Értelmes...
Dominó85, viszont pár hónappal ezelőttig a Prestigio memóriakezelése verte a Hongmi-ét!
-
Dominó85
addikt
57.000-be került a Xiaomi Hongmim egy éve! Ahhoz képest ez a telefon 10 forintot nem ér meg. Kamerában a Hongmi rohadtul veri, a MIUI-t ne is hasonlítsuk a Prestigio névtelen felületéhez. Az optimalizálatlanságról és a minőségileg hitvány alkatrészekről meg ne is beszéljünk inkább. A Prestigio pedig tényleg gyalázat, ha gariztatani kell őket. Szóval ennyi erővel a kínaiak garija is többet ér a Prestigio-énál. Ha pedig már logó, akkor elárulom neked, hogy egy f0s logó (lásd a fenti készülékét) az egész brandra rányomja a bélyegét. Úgy néz ki a címerük, mint egy elfuserált luxus autó emblémája, csak éppen a motorháztető alatt hiába van Porsche motor, ha a kaszni egy Trabanté.
-
Penguin95
senior tag
Eléggé kritikus voltam a Prestigioval szemben eddig. Ehhez képest tavaly vettem egy Xperia Z-t 60.000 Ft-ért. Ezzel az 50k-s dolgot le is tudnám a magam részéről. Aztán... Az, hogy nálad jó a kijelző, semmit nem jelent. Az egy konkrét típus. A cikkben szereplő meg egy másik. Az meg, hogy sokan a logó miatt ekézik a gyártót, szerintem érthető. Épp elég lenne odaírni a helyére, hogy "Prestigio". De ez már szubjektív dolog.
-
Mastershifu
tag
Csont123 megirigyelné ezt a mondatot, "olyan jól sikerült":
"A készülék a hazai piacon a Telekom kínálatában elérhető, előfizetés és hűségnyilatkozatok aláírása nélkül 45 990 forint az ára, ami a specifikációkat figyelembe véve egészen jó ajánlat, ugyanakkor 50 ezresért a Huawei G620s minden téren egy jobb telefon, de a Samsung Galaxy Ace 4-nek sincs sok szégyenkezni valója tesztünk alanyával szemben, bár kisebb a kijelző mérete és felbontása is, mégis a mindennapokban egy jobban használható készülék a dél-koreaiak kis üdvöskéje, bár a fent felsorolt modellek egyike sem képes két kártyát egyszerre kezelni."
-
majcsika
csendes tag
Windows-os Prestigiot használok a megjelenése óta.
Semmilyen kijelző problémát nem tapasztaltam, a frissítések
jönnek rá rendesen. Szóval én úgy értékelem, hogy ezek a tesztek
teszik hiteltelenné a magazint, meg az olyan hozzászólók
akik a logó miatt leszólnak egy típust.Hozzáteszem, szerintem azok fröcsögnek a legjobban akiknek
nincs 50ezer forintja egyben egy új készülékre.
Szánalmas. -
Püpi
tag
válasz
Soil Creep #10 üzenetére
Köszönöm, csatlakozom.
-
Kex613826
tag
Tisztelt szerkesztőség!
Ebben az évben várható Akai telefon teszt, vagy valami hasonló amin majd jót lehet nevetni?
-
kalmanahos
tag
kicsivel többért z10
-
kerekfej
őstag
Ezt a márkát kerüljétek el! A szervizük egy nagy nulla. Instabil gépeket készítenek, amik szeretnek egy idő után összeomlani maguktól.
-
kicsaba
csendes tag
De ez DUAL SIM-es készülék, és szolgáltató adja? Két T-Mobil kártyával fog menni, vagy meg hagyják függetlennek őket? Bár abban nem látom a rációt, hogy vegyél nálunk telót,de nem muszáj a mi kártyáinkat használni vele...
-
Skynet258
veterán
Főleg hogy a Prestigio orosz-ciprusi cég... :-) Most hogy a gyártás hol történik azt hagyjuk, mindenki kínában gyártat. De ettől még a Presti nem egy echte kínai cég.
-
jacis
nagyúr
válasz
Soil Creep #10 üzenetére
+1
-
Penguin95
senior tag
válasz
Soil Creep #10 üzenetére
Kínai készülék és kínai készülék között hatalmas eltérés van. Itt van példának ez. Olyan kis szutyok, átlag alatti. Viszont ott a Xiaomi Redmi 2, ami egy elég jó készülék a beszámolók alapján. Aztán ott a Huawei. a Lenovo, és még több másik gyártó is.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Soil Creep #10 üzenetére
Pedig a hardveres paramétereit illetően nem lenne rossz ketyere...kár a minőségbeli hibákért.
-
Soil Creep
csendes tag
Egyesek szerint itt a fórumon bigott vagyok, mert nem ajnározom a kínai készülékeket.
De úgy gondolom, ez a telefon tökéletesen reprezentálja a kínai minőséget.
-
Penguin95
senior tag
Ne szóljátok le a kamerát, így is hatalmas javulást értek el ehhez képest.
-
kortic
tag
A korábban tesztelt 8400 vagy 8500 WP-s prestigionak is a kijelző volt az Achilles sarka, vajon honnan kukázzák ezeket a gyenge érintő panellel rendelkező kijelzőt? O.o ?
-
gerii
addikt
Nem akarom bántani az uborkákat, de szezon van egy ideje
-
bélus91
tag
Avval a logóval nem tudok kibékülni ,eszméletlen hitvány hatást kelt :S
-
Kex613826
tag
Életemben 5db Prestigio készülékkel találkoztam, igaz azok mind tabletek voltak. Abból 3db fél év után meghalt, nem engedték gariztatni őket. A negyedik egy fél kijelzőre kiterjedő pixelhibával érkezett egy ismerősöm gyerekének karácsonykor...mondanom se kéne, hogy nem engedték gariztatni. Az ötödik pedig 1öv elteltével is él és virul. A felsőbb kategóriákban valószínű nem ilyen a helyzet, de ez màr felháborító!
-
jacis
nagyúr
Borzasztó minőséget produkál ez a gyártó.. Csoda hogy még léteznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Mazda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest