- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
IPS kijelző meg JB Android hiányzik belőle...
-
Sir Ny
senior tag
,,Masszív terheléssel természetesen egy nap alatt is simán le lehet meríteni, visszafogott használat mellett azonban akár a másfél-két napos rendelkezésre állás is elképzelhető, mely az Intel lapkában eszközölt energiatakarékossági megoldásoknak is köszönhető."
nem gondolkoztatok még azon, hogy csináltok egy szabvány üzemidő bencsmárkot? minden telefon üzemidejéhez azt írjátok hogy folytonos használat mellett egy napnál rövidebb (az mennyi? 5 óra? 10?), használat nélkül meg két nap. ez nem ad összehasonlítási alapot.
pölö folyamatos videólejátszást mennyit bír?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ez a hátlap nagyon szép, szívesen látnám sok telefonon még. Atrix óta kedvencem lett. A hardver nem rossz, csupán az ár magas hozzá. Bár gondolom megy majd lejjebb még.
-
daninet
veterán
Videóról eltűnt a hang (gondolom YT leszedte)
-
vimes
senior tag
válasz
dreamdancer #24 üzenetére
Nekem, pont, h bejön...
-
balazsnagy38
tag
tetszik az a Prestigio logó a hátlapján
de az ára...pfff
-
dreamdancer
őstag
A kijelző és a RAM még elismerő bólogatást is kiváltana, a SoC már a hümmögős kategória ennyiért, de akár még az is elég sokaknak, a külső viszont annyira kínai, lakkozott műanyag, fémnek látszó csík, jó nagy krómozott logó, koppintott hátlap... Van még hova fejlődni.
-
djvoyager
tag
Amiről nem szól a cikk, de az Intel Atom kapcsán érdekes lehetene:
- A proci teljesítménye, a Hyper-Threading kihasználhatósága
- A procihoz bemutatott energia menedzsment funckiók
- Alkalmazások multitask használataEgyébként a bruttó ajánlott végára 64.900Ft lesz, és 1-2 héten belül elérhető nálunk is.
-
1 fizikai+1 virtuális mag ennyiért szvsz sok
-
blash
tag
A specifikációknál: Tömeg ? gramm
Nincs egy konyhai mérleg kéznél?
-
batai15
félisten
hmmm olyan semmilyen telefon. igazából én nem venném meg , utóbi időben olvastam pár dolgot a márkáról, még van bőven hova fejlődni.
-
VMatteo
őstag
Érdeklődnék hogy a Prestigio Pro Duomoz kaptam 5 giga felhőszolgáltatást, ezt hol tudom beregisztrálni? a prestigio honlapján erről semmi infó
-
tjb007
nagyúr
"az eltérés az egymagos Saltwell processzor órajelében van"
Nem csak abban van, a Z2420-szal már lehet Dual SIM-es készüléket is "építeni" (a Z2460-nal nem lehetett).
(#12) Jim Tonic
Szerintem dr. Kind úgy értette, hogy jó látni, hogy képesek voltak elszakadni az unalomig ismert és használt MT6577-től, ráadásul ez a SoC 1,2x-2x erősebb is annál.
-
Sanyi.mTs
addikt
a tesz első oldalán a speedshop-os link rossz. kimaradt a kettős pont.
-
Összességében mindenképpen dicséretet érdemel a Prestigio az Intel lapka használata miatt, Miért, valamiben többet tud?
-
fatal`
titán
Most akkor qHD vagy WVGA? Mert a specifikáció lapon ez szerepel:
Kijelző felbontása 480 x 800 pixel (256 ppi)
-
Retekegér
MODERÁTOR
Igazán elfelejthetnék már a lakkozott hátlapot, sokat ront az összhatáson. Amúgy nem lenne rossz, de az árat nem sikerült belőni. Miért válassza a júzer ezt a készüléket pl. a Grand X In helyett?
-
vimes
senior tag
Érdekes, h az Intel Z2420-at a fejlődő országokban, illetve az alacsonyabb árkategóriában akarták használni, ez nálam maximum kb. 50-55 ezer forintot jelent. Ehhez képest az összes ilyen megoldással szerelt készülék nem ebben az árkategóriában van, hanem 15-20 ezer forinttal felette, lásd Asus Fonepad és társai...
-
vimes
senior tag
Komolyan mondom, belepusztulok, ha nem szerzem meg ezt a hátteret
Valaki valami ötlet, honnét is lehetne letölteni. Gugli nem segített
-
turbulencia8
őstag
A Prestigio-nak az biztos, hogy sajátos, általában igényesen tesztelt fejlesztési vannak, ami jelentősen eltér az átlag kínai cuccoktól (lásd Note 8.0 3G-be is bepakoltak kombinált elektromágneses-kapacitív képernyőt+tollat.)
Ha ők is üzemeltetnének egy EU-n kívüli webshopot, a szokásos "garden tools"-ként szingapúri futárszolgálattal postázva nagy valószínűséggel minden majdnem 27%-kal olcsóbb lenne, úgy már ázsiai szinten is tényleg nagyon baráti áraik lennének. -
kelly416
veterán
Ha már rááldoz az ember ennyit, tegyen hozzá még egy kicsit, vegyen egy RAZR I-t, és tényleg minőséget kap hasonló kinézettel, de vékony kávával. Szerintem.
-
törölt tag
Felejtős telefon.
Y300 inkább. -
ZS3NI
őstag
Legalább a doboza szép.
-
bagkri01
őstag
Ez piszkosul drága, inkább tettek volna mt6589-et és adnál 10ezerrel kevesebbért. Szerintem még nincs itt annak az ideje, hogy a Prestigio így elszálljon az árakkal, bár lehet, hogy ebben az Intel is ludas egy kicsit.
-
Matada2.3
veterán
Szerintem inkább atrixos a hátulja
Amúgy nem rossz de az ára egyszerűen sok.
-
Gondolom azért ez is valamely kínai gyártószalagról gördül le, habár csak egy sim foglalatot kapott, érdekes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Jövedelem
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged