Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Én amúgy 70k-ért akkor már inkább ezt venném: [link]
Én amúgy azt várom, hogy mikor hullik le a lepel a nexus 7nél is olcsóbb referenciatabletről. Csicseregtek valami ilyesmit és bizony 30-35k-ért jó vétel lenne egy 2 magos 1 GB Rammal szerelt 7"-os tablet másfél/két éves frisitésekkel. Csak a hdmi-t ne hagyják le róla
Amúgy én már úgy vagyok ha android akkor csak gyári OS, az amiben eddig még nem csalódtam
-
Chaser
legenda
Igen, best buy, valszeg a 70 dci is az lesz. Meglepő hova fejlődtek alsó szegmensben is. tavaly wayteq xpad70 volt itthon, 5 percet ha használtam. Pontatlan érintőfelület, gyenge kijelző, lassú...vettem egy Crystalt frrom china 25k körül: szuperpontos érintőfelület, 1024-es felbontás 7" MVA - IPS mellett nem volt különbség -, nagy akkuidő, gyors, tölthető USB-ről...1 év van a 2 tabi között. Gyári 4.1 és minden működött hackelgetés nélkül, na ezt a gépet már alig tudtam letenni

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő