- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Gear S3 - második kör
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Minden héten Exynos
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Olyan AI-t akarnak, ami érzelmileg kötődik az emberekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlogogola
tag
Egyre szebbeket készítenek ezek a fiúk!
Nice! -
spawn21
veterán
Ez bizony nagyon szép lett!
s24U+15p
-
tothmaxy182
őstag
Nem rossz!
Minden szavam magánvélemény!
-
novinyul
veterán
Nagyon szép telefon lett Azt hiszem érdemes lenne kipróbálnom
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
WOT-H-A-C
veterán
Szépnek szép...de ugye nem saját design az amoledet leszámítva pedig ezt a vasat megkapjuk 60k ért kínából minden költséggel....úgyhogy erőssen túlárazott szegénykém.... , de hogy jót is mondjak jó úton haladnak!!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
F22Reventon
tag
Ha valakinek megtetszett a MultiStart záróképernyő, akkor a play storeból leszedheti :
Start
Én is ezt használom, bár én nem vagyok vele annyira megelégedve.[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Szép. MicroSD-t nem helyettesíti a felhő szerintem, főleg ha egy idő után havidíjas is lesz. Az is idegesítő lehet ha nem bír ki egy napot sem. Ettől függetlenül nekem tetszik, de androidos formában nálam még mindig Sony a király.
-
Swami
senior tag
Bizony szep telefon es a teszt alapjan jo is. Kar, hogy nem dual, az meg beleferhetett volna ebbe a vastag testbe...
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
veterán
Hogy vannak a fokozatok? Tesztelt, ajánlott...?
-
bollokcs80
Korrektor
Szép dög, kár a microSD-ért...
Picit alacsonyabb áron jó lesz majd.
B.Cs.
-
DemonDani
addikt
válasz bollokcs80 #12 üzenetére
szó szerint nem fért bele
Gionee S5.5, egy ideig még ez a világ legvékonyabb telefonja. Végülis pozitívan csalódtam benne a teszt olvasását követően.
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
tonerz
aktív tag
Szépnek szép, de nekem fontos a jó üzemidő (ami ennél nincs) az sd bővíthetőség hiánya amit abszolút nem helyettesít a felhő, valamint nekem nem kell az hogy ennyire vékony legyen mert elvágja a kezem
Szvsz az ára is sok, részemről kerülendő. -
Namelesske
addikt
Nagyon szép telefon, de az a bazári logó nem kellene a hátára. Elég lenne csak a felirat, és akkor azt mondanám tökéletes.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Fr0z3n
őstag
Csatlakozom, tényleg szép. Sd hidegen hagy, de tényleg lehetne dual simes.
-
batai15
félisten
Meg érdemelte a plecsnit.
-
veterán
Úgy látszik a másodvonal beli gyártók is tudnak csúcskészüléket gyártani,igaz az ára is csúcs.
duree54
-
zeon.hu
nagyúr
hirtelen vastagnak érzem a P6-omat
szép, az ára meg lesz kevesebb is később.
de az sd nagyon hiányzik, ezt a felhő nem tudja pótolni.#?*@&!
-
tozo86
tag
Tényleg szép, de ennyiért inkább egy LG G2 vagy Moto X.
[ Szerkesztve ]
`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
Cathulhu
addikt
-
rellif
senior tag
A tesztképek alapján a kamera is teljesen korrekten működik.
-
Z-o-t-y
tag
Nagyon szép készülék, végre jó kamera, remek kijelző, a bővíthetőség hiánya nem lenne zavaró, ha nem csak 12 GB-al kéne gazdálkodni, így sajna az....
http://instagram.com/_doublez_
-
davidsone
addikt
gyönyörű kis cucc, komoly alternatíva a nagy nevek mellet!
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
tfec80
tag
de akkor ezen sincs jack aljzat?
-
orion1025
őstag
Elég vicces az akku idő, bár az összes mai telefonnál az.Az ember egyszer elfelejti tölteni, aztán heló van.De hát ez van, a hülyeségnek meg kell fizetni az árát, és sokan meg is teszik.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
zeon.hu
nagyúr
-
MartOOn
addikt
Azt tudja esetleg vki hogy feherben lesz-e? Az Elife 5.5 volt feherben es a Parom azt nezte ki maganak. Feher-arany kombo.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ALBY
senior tag
Nagy mutatvány ez a 5.5mm, szerintem elgé értelmetlen irányú fejlesztés, ráadásul az akksi kárára.
Inkább faragtak volna a kávából akár még egy centit.
Sokat ér az ember a vékonnyított telefonnal egy méret alatt már, pont olyan kényelmetlen így is a zsebben.
Motorola F1 nél vollt még értelme.Jiayu S2 ugyan ezzel a nyócmagvas belsővel 139*67.5*6mm, csak ott is csirke az akksi sajnos. (szerintem még mindig a JiayuG4S a király a hasonlókból)
Moto X-nél is szépen kicsire vették a formát (és az akksit), az ellaposodó oldal szerintem sokkal hasznosabb mint a bruttó vastagság csökkentése (1centi alatt).A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
veterán
Mi lesz még a héten az ifa--n? Várható még valami nagy bejelentés?
-
FіkuszKukіsz
őstag
Jó. Ok, hogy vékony, de se LTE, se NFC, se mSD ráadásul Prestigo és 109. Ennyiért már lehet sokkal jobban felszerelt telót is venni.
Romanes eunt domus
-
tom956ster
aktív tag
Mostanság itt érzem elősször, hogy ez elég tuti lett. Sőt, ez volt az utóbbi pár hónapban az első teszt, amiben nem csak az értékelést olvastam el, hanem az egész irományt... tényleg nice!
Sőt, ha visszaváltanék androidra, még kellene is, főként ilyen áron...
Kíváncsi vagyok a hosszútávú tapasztalatokra.3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
Kovács321
csendes tag
Valaki szedje már szét azt a telefont... Kíváncsi lennék arra a 2300mAh-os akkumlátorra ami ekkora helyet foglal. Én nem tapasztaltam, hogy a MediaTek SOC-ok ennyivel drasztikusabban ennék az akksit pedig próbáltam már párat. Meglepne, ha a gyári akksin lenne egyáltalán bármilyen mAh feltűntetve.
Mondjuk lehet, hogy csak nekem vannak hülye összeesküvés elméleteim.[moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
dreamdancer
őstag
Ez nagyon szép és igényes, és még a kamerat se b...ták el, sőt. Akinek fontos a karcsúság, annak be kell áldoznia az SD kártyát és 3000 MAh-s akkura se számítson.
És ha összevetem a Samsung Alphával (műanyag hátlap, 720p-s kijelző, kisebb akku) meg annak a másfélszeres árával... na akkor ki is a prémium?
Nem a lényeg a fontos.
-
helixP
nagyúr
válasz F22Reventon #7 üzenetére
96 Megát eszik a háttérben Pedig amúgy csudajó!
-
kolosanyi
veterán
Csak engem zavar a bazi nagy - és szerintem ronda - logójuk a hátlapon? Lecserélhetnék valami szolidabbra, ízlésesebbre, pláne egy ilyen dizájnos telefonnál.
-
gabber01
addikt
5,5mm és ennek tapsikol mindenki? Grat. Ennek is megint mi értelme? Lassan megfogni sem lehet. Baromira nem praktikus.
Ettől függetlenül korrekt masina.
[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz dreamdancer #40 üzenetére
azért a p6-om csak 1 mm-el (hivatalosan 0.67mm) vastagabb és elfért az sd.
elképzelhető, hogy valaminek a kárára, de biztos megoldható lett volna.
12g szabad hely 2014 végén már nagyon kevésnek számít (pl az lg betlije a 16 gigás, nem bővíthető készülékkel).#?*@&!
-
atike
nagyúr
Nagyon komoly! A kamera körüli kiemelkedő rész érdekes egyedül, de az összkép nagyon is pozitív!
-
-
Baggins86
aktív tag
válasz FіkuszKukіsz #36 üzenetére
Mondj sokkal jobban felszerelt telót ennyiért ami nem sufni gsm-es.
LTE minek H+ 41Mb/s mire nem elég? Mobilneten torrentezel?
NFC ugyan ez a kérdés, az első héten még vicces, hogy hozzáérinted az NFC taghez és profilt vált, de ennyi erővel kiteszel egy profilváltós ikont a főképernyődre. Adatküldésnél még jó lehet, de ez sem olyan, hogy nap mint nap kell.
Az SD foglalt hiánya viszont tényleg fájó -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz Baggins86 #48 üzenetére
A prestigio gari is kb. annyit ér mint a sufni gsm. És akkor már ott is vagyunk, hogy pl. egy Nexus 5 bőven meg van ebből az árból. Az NFC-vel meg nem csak profilokat lehet váltogatni. Kicsit nézzél jobban utána mire jó. Gondolom otthon te 56 kbites nettel tolod, hiszen böngészésre az is megteszi? Azért mert kínai nem kell hanyatt esni tőle. Nekem is volt egy-pár kínai telóm, de éppen az a jó bennük, hogy megfizethető áron adnak egy viszonylag jó minőséget. Ez a teló semmivel sem jobb mint bármelyik másik kínai, hogy ilyen drágán adják. Ennek valahol 60 és 70 között kéne lennie.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
atike
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #49 üzenetére
.....na ez mekkora hülyeség volt....
Két év helyi garancia neked annyi, mint a sufni gsm??? Jó vicc volt. Egyből gond nélkül kezelték eddig bármi gond volt. Van telefon és tablet is az ismeretségi körön belül. Ha ez neked egyenértékű egy "talán-garanciával" akkor nem is értelek....
Az tény, hogy ez picit drágább, mint az eddig Prestigiok - ellenben jóval többet is nyújt a korábbiaknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független, új
- PHONE SE 64GB KARCMENTES, 100% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest