- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeszi
tag
válasz
FіkuszKukіsz #104 üzenetére
Á, ezt nem figyeltem, köszi!
-
Baggins86
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #61 üzenetére
Így már értem mit mondasz, tiszta sor.
Bár nálam már régen lecsengett az az őrület, hogy tele legyen pakolva általam nem használt funkciókkal, csak azért, hogy elmondhassam, hogy van benne. Nekem majd akkor kell nagyon az NFC, ha végre működni fog a mobil fizetés és nem kell bankkártyával szívni. Az LTE meg max akkor ha korlátlanok lesznek a mobilnet csomagok. -
atike
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #56 üzenetére
Részemről annyit mondtam, hogy többet nyújt mint az eddigi Prestigio-k... Azaz komolyabb teljesítmény, jobb dizájn... Ergo fejlődnek. Ennyi. És abban egyet is értek veled, hogy szemben a korábbi modelljeikkel ez egy picit drágább, mint ahogy azt eddig megszokhattuk.
Gari mánia?
Az emberek nagyjának igenis számít az, hogy itt helyben (kínlódás, utánjárás, külföldi ügyintézés nélkül) tud intézni mindent. Bajod van a készülékkel? Elviszik tőled, javítják, visszaviszik neked. Igen, tudom azt, hogy sok olyan ember van, akinek nem téma, lerendeli ebayről, használja, nincs baja, ha valami meg mégis lenne, akkor kiküldi satöbbi. Igen, ezért olcsón meg is lehet úszni. De még több olyan "földhözragadt" ember van aki ilyesmibe nem akar belefolyni. Szerintem.
Szerk:
Na akkor. Telefon kb 6 van, amiből egyet szervizeltetni kellett, mert a user beletörte az usb csatlakozó közepét... Tablet az meg majd' 10 - amivel egy darabnak volt nyűgje. Ha már annyira azon lovagolsz, hogy milyen márka is ez...Félreértés ne essék - nem vagyok Prestigio fan. De azt elismerem, hogy korrekt áron adnak helyi (2 év) garanciával normális minőségű termékeket. És ez dicséretes. Szerintem.
-
novinyul
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #56 üzenetére
"Mondjuk az mindent elmond a márkáról, hogy az ismeretségi körödben a telót és a tabletet is szervizelni kellett". Mert ez más nagyobb márkánál nem fordulhat elő
Na meg a 2 év háztól-házig garancia sem rossz.
-
Mezcal
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #49 üzenetére
Te nagyon nem vagy tisztában a Prestigio 2 év háztól-házig garijával! Nekem a tabletet vitték és hozták nagyon szépen minden nyűg nélkül.
-
Baggins86
aktív tag
válasz
Na világosíts fel mire jó az NFC! Adatküldésre max akkor, ha NFC-s telóra küldöd, de nem hiszem, hogy napi szükséglet. Mobil fizetésre? Volt egy teszt üzem azóta se kép se hang róla, mire jó még?
Volt tapasztalat Prestigio garival? Nyilván nem volt, így elmondom hogy működik. Bejelented a Fixit-nél, házhoz mennek a hibás cuccért és házhoz viszik vissza a jót. Ezt melyik sufni gsm tudja mert akkor én csak onnan fogok vásárolni.
Nem az én netem volt a kérdés, hanem az, hogy te mobilneten torrentezel, azért nem elég neked 41Mb/s az 1-2Gb-s net csomag mellé?Az viszont kétségtelen, hogy én is inkább a N5-öt venném
-
atike
nagyúr
válasz
.....na ez mekkora hülyeség volt....
Két év helyi garancia neked annyi, mint a sufni gsm??? Jó vicc volt. Egyből gond nélkül kezelték eddig bármi gond volt. Van telefon és tablet is az ismeretségi körön belül. Ha ez neked egyenértékű egy "talán-garanciával" akkor nem is értelek....
Az tény, hogy ez picit drágább, mint az eddig Prestigiok - ellenben jóval többet is nyújt a korábbiaknál.
-
Baggins86
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #36 üzenetére
Mondj sokkal jobban felszerelt telót ennyiért ami nem sufni gsm-es.
LTE minek H+ 41Mb/s mire nem elég? Mobilneten torrentezel?
NFC ugyan ez a kérdés, az első héten még vicces, hogy hozzáérinted az NFC taghez és profilt vált, de ennyi erővel kiteszel egy profilváltós ikont a főképernyődre. Adatküldésnél még jó lehet, de ez sem olyan, hogy nap mint nap kell.
Az SD foglalt hiánya viszont tényleg fájó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest