Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlas
senior tag
Hát nekem volt SE215. ugye ez egy alap füles. De nagyon jó füles. Bár hangra nem annyira. olyan utcán sétálós. Volt AKG N5005 is. az meg túl kiegyenlített volt nekem igaz itt árban elég extrém az eltérés. Volt Fiio m11 és A&K ak70 mkII stb is. Viszont amiben én a napi használatot megtaláltam a sennheiser momentum TWS 2. Ez sokkal szebben szól mint ez a shure és sok vezetékes társa /persze egy szintig/. viszont nagyon kényelmes, sokat bír stb. soha semmi hibám nem volt vele. Napi használatra én imádom ezt nagyon ajánlom eddig a tws-ből amit probaltam a legjobb magasan. Aki viszont sokkal jobb hangzást akar mint egy spotify annak rendes lejátszó és min egy jó füles mondjuk a fiio fh5 min ami sztem baromi jó volt.
-
HeadHunter98
tag
Fapadosabb vezetékes megoldások szintjét eltudom képzelni, hogy eléri. Viszont egy komolyabb minőségű vezetékes fülest megfelelő hajtással nem igazán lehet pótolni.
-
Duma, aaaaz van...
(bullshit) -
Segal
veterán
Csinálhatnak akármit még a közelébe nem ért egyetlen vezetéknélküli füles sem (amit próbáltam) a Shure SE215 fülesemnek és szerintem nem is fog, akármilyen marketinget próbálnak mögé tenni...
-
bryant56
aktív tag
Sajna, csak a lényegről nem írnak semmit. Ezzel a technológiával jelentősen nőni fog a bitráta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- További aktív témák...
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest