- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlas
senior tag
Hát nekem volt SE215. ugye ez egy alap füles. De nagyon jó füles. Bár hangra nem annyira. olyan utcán sétálós. Volt AKG N5005 is. az meg túl kiegyenlített volt nekem igaz itt árban elég extrém az eltérés. Volt Fiio m11 és A&K ak70 mkII stb is. Viszont amiben én a napi használatot megtaláltam a sennheiser momentum TWS 2. Ez sokkal szebben szól mint ez a shure és sok vezetékes társa /persze egy szintig/. viszont nagyon kényelmes, sokat bír stb. soha semmi hibám nem volt vele. Napi használatra én imádom ezt nagyon ajánlom eddig a tws-ből amit probaltam a legjobb magasan. Aki viszont sokkal jobb hangzást akar mint egy spotify annak rendes lejátszó és min egy jó füles mondjuk a fiio fh5 min ami sztem baromi jó volt.
-
HeadHunter98
tag
Fapadosabb vezetékes megoldások szintjét eltudom képzelni, hogy eléri. Viszont egy komolyabb minőségű vezetékes fülest megfelelő hajtással nem igazán lehet pótolni.
-
Duma, aaaaz van...
(bullshit) -
Segal
veterán
Csinálhatnak akármit még a közelébe nem ért egyetlen vezetéknélküli füles sem (amit próbáltam) a Shure SE215 fülesemnek és szerintem nem is fog, akármilyen marketinget próbálnak mögé tenni...
-
bryant56
aktív tag
Sajna, csak a lényegről nem írnak semmit. Ezzel a technológiával jelentősen nőni fog a bitráta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest