- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
#95561216 #116 üzenetére
Szóval ha az Intel kellő mértékben csökkenti a CPU-i alap órajelét generáciról generácira, akkor te boldog leszel az ugyanolyan gagyi hűtésű laptopokkal, mert tartják az egyre alacsonyabb órajelet?
Azt kell végig gondolni, hogy a jelenlegi generáció előtt a turbó órajel spektruma a maximális órajel ~25-33%-a volt. Viszont ez 50+%-ra módosult mióta sokmagosodtak az U-s CPU-k. Közben az alap órajelek lényegesen (1+GHz-cel) alacsonyabbak, mint egy generációval korábban, a turbó orajelek meg az előző generáció alap órajeleit közelítik.
-
-
andorfy
csendes tag
válasz
#95561216 #95 üzenetére
Nem volt kedvem előásni a Vive-ot, de itt láthatod, hogy az nVidia vezérlőpultja szerint az USB-C HUB-ra kötött monitor az Intel GPU-hoz kapcsolódik direktben. Hiába számol a 1060, a kész képet át kell tolnia az iGPU-n, hogy a kijelzőre eljusson. Emiatt a SteamVR panaszkodik is, hogy nem lehet engedélyezni a "Direct Mode"-ot. Mintha egy asztali gép lenne, amiben van dedikált és integrált videokártya is, ha az integrált kártya kimenetére kötsz megjelenítőt akkor is számolhatja a képet a dedikált kártya, de akkor is át fog menni az integrált kártya talán Frame Buffer-én (ezt majd valaki okosabb kijavítja, ha nem így van, anno utána néztem, ez ragadt meg, simán lehet, hogy rosszul). Ezzel a gonddal tele van a Steam és a Microsoft fóruma is, kb 10 perc Google-el lehet találni rengeteg panaszt, megoldást én még nem találtam, elfogadtam, hogy ez ilyen. Ha valakinek van jó ötlete, ne kíméljen, kipróbálom, és megírom, ha van erre jó megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest