Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Snoop-y

veterán

válasz emvy #95 üzenetére

Igen lehet egy kis cegnel akik kenyersutessel foglalkoznak. De ahol eredetileg arra szakosodnak, hogy egy rendszert fejlesztenek amiben sensitive adatokat tarolnak hat nekem ez tobb sebbol verzik. :U

A fejlesztok felelosek annak a rendszernek az uzemelteteseert amiben dolgoznak? :W Hogyan tortenik a jogosultsagok adminisztralasa? Szerintem ez egy szep kaosz, a melohelyen mindenki boldog mert kb mindent lehet. ( ismerem a fejlesztoket mindent szeretnenek elerni mindenhonnan:
    meg akkor lusta vagyok osszekapcsolom ezt egy kicsit azzal mert hat akkor latom a mobilomrol sufnigepemrol otthon meg akkor felhuzunk mar valami irc-t is ( ide barmit behelyettesithetsz ), mert hat igy meg kenyelmesebb.

Szerintem ez siman penz sporolas. Kitalaltak egy hulyeseget ami kifele jol eladhato de melysegeiben vizsgalva egy atlathatatlan kaoszt eredmenyez.

Az IT policy meghatarozasa amugy sem rendszergazdai feladat az egy kulon szakma. Nekik a policy betartatasa a feladatuk.
    Miert vannak osszemosva itt ezek a munkakorok? Hogyan tud megfelelo dontest hozni egy fejleszto ha a sajat kis "szemetdombjan" atallit valamit? Honnan tudja milyen kapcsolodo kovetkezmenyei lehetnek annak amit engedelyez?

Nekem ez rendkivul amator es abszolute nem biztonsagos megoldasnak tunik. maga a Fraud mennyorszag ( lehet, hogy a munkambol adodoan latom igy de szerintem nem kell kulonosebb logika ennek meglatasahoz )

Új hozzászólás Aktív témák