- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BCR
csendes tag
Akkor ebből egyenesen következik, hogy az általad "európai szemléletnek" nevezett valami, az nagyjából a mocskos hazugságok feltétel nélküli megkajálásával egyezhet meg. Ilyen esetben teljesen természetes, ha az igazsággal való szembesülés esetén gyomorproblémákkal küzdesz. Sok ilyen élmény vár még rád.
Az meg természetes, hogy nem tudsz/akarsz érvelni, hiszen a mátrixban horkolva ez nem is lehetséges számodra. -
-
joysefke
veterán
Az USA-ban kényelmesebb az élet, ott cukormáz mögé rejtik a szintén pártállami diktatúrát.
Amerika nem áll erkölcsileg magasabb fokon mint a kommunista Kína és ez attól független, hogy Amerikában, meg talán még itthon is jelenleg kényelmesebb az élet mint Kínában.
Mind a ketten nagyhatalmak amelyeknek nincsenek barátaik, csak érdekeik. Amerikának sokkal jobb a PR-je és többet költ marketingre mint Kína. Ettől függetlenül Amerikának nem több Ny-Európa mint nekem a lábtörlőm amibe a kutyaszaros cipőtalpamat beletörlöm, vagy Kolompárnak a csicskása akitől mindig elveszi a pénzét és dugja a hugát. És hogy az USA hogyan tekint Kelet-EU-ra, arra inkább nem is keresek hasonlatot, de biztos vagyok benne, hogy aláírás gyanús lenne.
Szóval engedd meg, hogy ne tapsikoljak hozzá, hogy az USA hangzatos jól kommunikálható lózungok mögé bújva megint visszaél az erőfölényével. Nem a Kínával szembeni erőfölényével (ez egyébként egyre gyorsabban fogy), hanem a velünk, Európával szembeni erőfölényükkel.
Igazából nekem tök mindegy, hogy az USA hogyan lehetetlenít el kínai cégeket a saját piacán, illetve hogyan tiltja meg, hogy a saját jogrendjébe tartozó vállalatok üzleteljenek Kínával.
Nekem a problémám azzal van, hogy a csicskásait -tehát minket európaiakat- MEGINT kihasznál, sorozatosan. Erőfölényével rákényszerít minket, hogy ne üzleteljünk Kínával (Huawei), Oroszországgal (embargók) ezáltal egyszerre hozza hátrányos helyzetbe hozza az európai gazdaságot és erősíti a sajátját a mienk kárára.
Velünk harmadik féllel hozatnak meg áldozatokat a "szent erkölcsileg magasabb cél érdekében" miközben véres a kezük. Ukrajnában megpuccsolják a kormányt (értsd egyik maffiát a másikra cserélik) mert az nekik jó a ruszkik (nem, őket sem szeretem) elleni játékukban, közben beleerőszakoltak minket egy Oroszország elleni szankcióba ami masszív károkat okozva az iparunknak.
Most ugyanez folyik. Kína gonosz, a Huawei gonosz, mi nekünk meg kiadják parancsba, hogy ne vegyünk a Huawei-től távközlési berendezéseket. stb stb..
-
joysefke
veterán
Egy olyan vállaltatról (Huawei) berszélünk, amit a modern világ legnagyobb pártállami diktarúja támogat és egyengeti az útját...
húha, gondolom ők a gonoszok szövetsége, a Lannisterek a trónok harcából
Trump kimondta a frankót és mellette áll kb. a komoplett Szilícium-völgy.
Trump pedig Havas Jon, a Szilícium völgy pedig az erkölcsileg tiszta Északi királyság lehet, ugye ?!
-
Carlytoo
senior tag
Az agressziód páratlan. Tudatlanságra vall csak egy szemszögből vizsgálni a tényeket. Hoztak egy rendeletet, amit most igyekeznek betartani. Ha a gazdasági érdek majd úgy kívánja szépen el is felejtik az egészet. A Huawei-nek jelenleg nem áll jól a szénája, de ezt nem venném még készpénznek. Pár hónapon belül úgy is kiderül.
-
Guresz
tag
Nevezhetsz nyugodtan bolondnak, de korábban volt annyi negatív tapaztalatom frissítések terén (mind flagshipeknél, mind pc-n) hogy egy életre megfogadtam magamnak, hanyagolni fogom a frissítéseket. Az idő pedig igazolta, hogy jó döntést hoztam. Közben a környezetemben egy csomó ismerősöm panaszkodott arra hogy minden egyes frissítéssel egyre lassabb a telefonja. Szervizes ismerőseim szintén megerősítették a jelenséget,sőt ez benchmarkokon is kimutatható. Ezek után nem értem miért kellene aggódnom. 2 éves a garancia, de ha utána hal meg a mobil akkor sincs tragédia hiszen nem egy apple áráért vettem.
-
Guresz
tag
A Sony Xperia Z2-n 4!!! évig használtam a gyári 4.2.2es (KitKat) verziót bármiféle fagyás, lassulás nélkül, baromi stabil volt a rendszer végig. Szóval köszönöm a támogatást, ezután sem fogok változtatni a jól bevált recepten.
U.i: nem tudom te hol szoktál telefont venni, de szolgáltatónál mindenféle kedvezmény nélkül 80ezerrel olcsóbb mint amit írtál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest