- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poison73
csendes tag
Lenne az eken ügyében egy kérdésem.Nem lehet, hogy tökéletesen megegyezik a Concorde tab 9.7 ips-el mert ahogy a formáját és a hardverezettségét nézem ugyanaz kivéve a hangszóró kivezetést. Viszont ha így van akkor nem kapott fényes tesztet.
-
kefe1947
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy probléma megoldásában kérném a segítségeteket!
Ugyan nem 9.7.es hanem Point Of View Mobii 10,1-.es Tablet PC.- van,
Android 2.2 rendszerrel.Gondom az alábbi: csináltan egy nagy Bakit, System Backup.-ot akartam
csinálni, de közben kikapcsoltam a gépet és azóta nem fut fel a rendszer,
csak halványan világit a kép. Kérdésem hogy mit lehet tenni ilyenkor házilag,
És vagy merre van a szakszervize, mert ezzel a művelettel gondolom
megszünt a gari, de valahogy életre szeretném kelteni a gépet.Előre is köszönöm a válaszokat
kefe1947
-
laxus
csendes tag
64 ezer forintért árulják iponon, annyiért már nem is olyan rossz vétel. Egy tesztet megnéznék róla
-
Gusztáv
addikt
Igen a mifi router elég kényelmes dolog
. Sőt van olyan is amibe microsd kártyát is lehet tenni, és az azon lévő dolgokat látja az összes csatlakozott gép. De nekem a fő erény, hogy egy mobilnet előfizetéssel több eszközt el tudsz látni. Persze a beépített 3G modem is jó dolog, de ha pl másik eszközben akarom a kártyát használni, akkor gép kikapcs + akksi le, mert mögötte van a SIM foglalat.
-
erdoke
titán
Normál esetben a 3G-s iPaden is be kell kapcsolnod a 3G-t, nem kerül többe előkapni a MiFi-t és megnyomni rajta egy gombot. Ugyanígy, ha csak pár percről van szó, a telefonodon 2-3 nyomás a megosztást aktiválni.
A beépített akksis MiFi router 23e, bár az új generációst (21 Mbps) még nem igazán lehet kapni, de állítólag napok kérdése csak. Ezzel ugye több eszközt is ki tudsz szolgálni, pl. telefont, laptopot, tabletet. -
orbano
félisten
arról nem a 3G tehet, hogy az Apple 10x-es árat kér a beleszerelt kütyüért... ez a megosztogatósdi meg nekem macera. azért veszek kütyüket, hogy megkönnyítsék az életem, nem azért, hogy bonyolítsák. ez szőrszálhasogatásnak tűnhet, de hozzá lehet azért szokni ahhoz, hogy bekapcsolsz valamit és használod, nem kell hozzá megosztós telefon, meg mittomén.. főleg ha merülőben van
a +40k-ból egyébként kijött az a telefon, ami tud ilyet? nekem kevesebbe került eleve a telefonom, mint 40k. csak lecserélni egy olyanra, ami ugyanilyen kategóriás és oszt netet is, minimum 60k lenne.
-
erdoke
titán
Nemrég teszteltek itt pár MiFi routert, köztük beépített akksival rendelkezőt is. Van hozzá egy 6900-ba fájó mobilnet előfizetésem, ami havi 16 GB adatot tartalmaz, ezzel el tudom látni a család összes mobil eszközét (3 iPad, 3 WiFi-s telefon, 3 laptop éppen aktuális kombinációja), amikor úton vagyunk. Ha csak az én iPademnek kell net pár percre, tökéletes a telefonos megosztás, két gombnyomás az egész. A 3G-s iPad 40e forinttal kerül többe, ez nem csak az akksis routert futja ki, de két különböző külső akkumulátoros megoldást is a telefonhoz.
(#18) Cobra.
Igen, így gondolkodik az, aki nem direkt az eszközre készített tartalmakat fogyaszt... Egyébként a 4:3-as kijelzőn is elfér állítva az A4-es oldal, és még mellé egy eszköztár is. Még ha jönnek is 1200-as szélességű androidos tabletek, az iPadnek van 336 sor tartaléka oldalt.
-
kurtuzov
senior tag
Ez a POV gép engem a WayteQ xTAB-100s paramétereire nagyon emlékeztet...
-
Cobra.
őstag
Szerintem meg pont hogy Pad-on van értelme a széles kijelzőnek, mert állítva ráfér egy A4-es oldal.
-
banhammer
veterán
"Az ehhez társuló 1024x768 képpontos felbontása az egyre „élesedő” pixelháborúban nem tűnhet valami soknak, cserébe viszont 4:3 képarányú, amit tabletek esetében sokan jobban preferálnak, mint a szélesvásznú, 16:9-es variánsokat."
Mi a baj a 16:9-es képarányú kijelzőkkel, hogy a hír szerint "sokan jobban preferálnak"?
-
erdoke
titán
Arra nem nagyon van szükség. Először WiFi-s iPadet vettem (akkor még csak kipróbálni), aztán 3G-st, most viszont megint csak WiFi-st az újból. Huzamosabb ideig nem használom a 3G-t, arra pedig elég a telefonról továbbosztott net. Az eladási és felhasználási statisztikák is is ezt támasztják alá, a netes lekérdezések valami 3 %-a történik 3G-n (iPadről).
-
MongolZ
addikt
G gyorsulás érzékelő mint minimum követelmény? Hát én sem tudnék élni nélküle....
-
Gusztáv
addikt
válasz
sing1ep1ayer #10 üzenetére
Még Kínai webshop-ba sem kell menni érte, a Concorde új tabletje is ezt tudja 2/3 áron.
-
sing1ep1ayer
őstag
-
Mittu88
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
én voltam, de ez a kettő tablet igazából nem hasonlítható össze. Az ElfII 7"-os és nem IPS kijelzős, ergo más kategória. Ebben a kategóriában ez az EKEN A90 mossa le a mai tabletet.
Azért köszönjük a cikket -
xedos
addikt
válasz
sing1ep1ayer #7 üzenetére
Ja... 14Wh-s akksi... iPad3-ban 64-es van...
-
sing1ep1ayer
őstag
Tegnap linkelte be valaki szintén egy tabletes hír kapcsán ezt a cuccot. Elnézve a tudását és az árát a Point of View nem sok eladott példányra számíthat. Bár érzésem szerint az Apple és a remek marketingesekkel megáldott Samsung tabletjein kívül egyik gyártó sem fog tudni igazán érvényesülni, mert az ő készülékeik szintjét simán hozzák a kínai dzsunkák kábé harmadáron.
-
Gusztáv
addikt
Ez az ár elég nevetséges, tippelhetek hogy a SOC Allwinner A10
.
-
SkodaDuda
tag
Azért ebbe az árba belefért volna egy 3G is...
-
kolosanyi
veterán
Ez meg milyen árazás? A tegrás tabletjük nem került ennyibe.
-
Quaresma
aktív tag
Elég erőteljes árcsökkenésre van ítélve szerintem...
-
Csak nem felszabadult az iPad 1 és 2 displaykapacitása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged