- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
Ez egy nagyon jó kérdés.... Ha android TV oprendszer van rajta akkor gondolom nem lesz vele gond, ha bármi más, akkor fakereszt.... Én is vettem 2019-ben egy Sony okostv-t, az idén valamikor elbutult. Amikor megvettem volt rajta áruház, még le is töltöttem a Plex appot csak nem tudtam mi fán terem, így maradt a dlna. Idén kerestem az áruházat, hát nincs... Na akkor okosítottam fel az okos tv-met egy Xiaomi Mi Box S-el. Na azóta megeszik mindent, csak Direct play van.
Hugom is vett, neki is azóta hibátlan minden, sőt ő vett Xiaomi projektort is android TV oprendszerrel, szintén hibátlan! -
mgTerminator
veterán
Komoly...
Nekem ismerősömnek állandóan akadt a lejátszás, pedig csak 720p van a szerveren, a nagyobb kompatibilitás és helytakarékosság szempontjából, aztán mondtam neki hogy kellene egy okosító mert így nem jó senkinek... Aztán mondja hogy hát ez egy jó TV, alig 2 éves, nem vetethetek mindenkivel okosítót.... Aztán kiderült hogy panelban lakik, szolgáltatós router, ami egyenlő a lassú nettel, küldött is egy 10mbit-es speedtest eredményt
Na mondom akkor nem csak okosító kell, de egy 5GHz-es router is! -
Biga123
addikt
Akkor lehet alapból tiltva van a transcode a seedit4.me-n.
Ami jogos is lehet mert ha mindenki egyszerre akarna transcodeoltatni akkor nagyon gyorsan elfogyna a vas. Sajnos minimális transcode szinte mindenhez kell, még talán az mkv kibontáshoz is , a hang codecekről nem is beszélve.
De csaktippelek , sose használtam seed servert , páne nem az azon futó pms-t
Ami furi , hogy böngészőből is ezt dobja pedig ott nem kellene a transcode elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest