- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
A Game Pass ~200 játékot tartalmaz évi kb két játék áráért teljes áron, de még decemberig hozzácsapják az EA Play-t is. Van egy elég nagy steam/origin/epic/uplay/gog/battlenet/rockstar gyűjteményem, de így is találtam a 200 között rengeteg olyat, amivel szívesen játszanék.
(#75) janeszgol
Némi túlzás, ez igaz, de az exkluzívok miatt egy rosszabb választásra kényszerülhet a vásárló. -
floatr
veterán
Egy game pass mellett engem nem érdekel ¯\_(ツ)_/¯
A teljes képet kéne nézni, az pedig szerintem a sonynál elég kedvezőtlen. Van egy olyan tényező, amivel nyereségesen jöhetnek ki a buliból. Túszul ejtik a fejlesztőket a platformon, és a rajongótábor kiváltja őket egy konzol áráért cserébe.Csak azt nem értem, hogy ha veszteségesen árulják a konzolt, hogy a nevetségesen drágán eladott játékból és exkluzívból visszafinanszírozzák, akkor miért nem csak játékokat gyártanak. Simán kaszálhatnának, és nem kellene ennyit szenvedni, hogy a MS után kullogjanak technikailag, aztán meg magyarázkodni, hogy azért jobb a kisebb tudású konzol, mert az exkluzívak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Spórolós topik
- Akciókamerák
- Kompakt vízhűtés
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest